Florin Cîțu, acuzații la adresa PSD înaintea ședinței de coaliție: „Am văzut campanii sponsorizate împotriva mea” SURSE

Luni, 07 Februarie 2022, ora 11:03
2388 citiri
Florin Cîțu, acuzații la adresa PSD înaintea ședinței de coaliție: „Am văzut campanii sponsorizate împotriva mea” SURSE
Președintele PNL Florin Cîțu s-a arătat nemulțumit de atacurile tinerilor din PSD la adresa sa FOTO Facebook / Florin Cîțu

PNL s-a reunit luni, 7 februarie, într-o ședință de Birou Executiv, înaintea întâlnirii cu PSD și UDMR, dar și înaintea moțiunii simple împotriva ministrului Energiei Virgil Popescu.

În cadrul reuniunii, liderul PNL Florin Cîțu și-a arătat nemulțumirea față de ultimele atacuri ale PSD către liberali, în special a organizației Tineretului Social Democrat față de președintele PNL, au declarat surse politice pentru Ziare.com.

„Sunt anumite teme ridicate în spațiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliție, în ultima vreme. Am văzut și campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva mea. Nu este un mod de lucru în echipă. Trebuie sa vedem dacă va continua. Sa spună sau nu dacă vor cu noi. Nu e fair”, ar fi afirmat liderul PNL în cadrul ședinței BeX PNL.

Despre o campanie împotriva lui Florin Cîțu a vorbit și deputatul Alexandru Kocsis, un susținător al lui Ludovic Orban.

„În capturile de ecran de mai jos veți vedea un clip video făcut de Tineretul Social Democrat care are nu mai puțin de 7 sponsorizări, pe 7 audiențe diferite.

10.000 de lei investiți de micii socialiști pentru a-și ataca partenerul de guvernare. Ar fi interesant de verificat sursa Fondurilor. Au făcut chetă micii socialiști sau au folosit subvenția de 2 milioane de euro/lună pe care o primește PSD de la bugetul statului?”, scrie Kocsis.

Astăzi, de la ora 15.00 mai este programată și o ședință a coaliției de guvernare la care vor participa președinții celor trei partide. Principalul subiect va fi modul în care va fi abordată moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei Virgil Popesc.

#Florin Citu PNL, #sedinta PNL, #coalitie de guvernare, #tineret pnl, #PSD , #stiri Florin Citu