Un fost președinte al PNL vrea o coaliție cu USR: ”Aducerea PSD la guvernare a fost o decizie impusă partidului”
Florin Citu / PNL
Fostul preşedinte al PNL Florin Cîţu afirmă că decizia de a face o coaliţie de guvernare alături de PSD a fost „impusă” Partidului Naţional Liberal, el admiţând că partidul, la rândul său, a validat, prin vot, alianţa cu social-democraţii. Cîţu este de părere că o coaliţie de dreapta ar fi alternativa actualei alianţe ...
Cîțu a explodat după ce Ciolacu a cerut interzicerea făinii de insecte în produsele tradiționale: ”Își arată colții de dictator, nu trebuie să ajungă premier”
Joi, 13 Aprilie 2023, ora 20:20 - Cîțu a explodat după ce Ciolacu a cerut interzicerea făinii de insecte în produsele tradiționale: ”Își arată colții de dictator, nu trebuie să ajungă premier”
Florin Citu / stiri Florin Citu
Fostul premier Florin Cîţu l-a criticat din nou joi, 13 aprilie, pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce acesta s-a opus folosirii făinii de insecte în produsele tradiționale Într-o...
Florin Cîțu cere PNL-ului să rupă actuala coaliție: ”Cu cât stai mai mult lângă PSD, te dizolvi şi dispari ca partid”
Marti, 11 Aprilie 2023, ora 22:09 - Florin Cîțu cere PNL-ului să rupă actuala coaliție: ”Cu cât stai mai mult lângă PSD, te dizolvi şi dispari ca partid”
Florin Citu / stiri Florin Citu
Fostul premier Florin Cîţu, senator PNL, a declarat marţi, 11 aprilie, că el nu a vrut coaliţia cu PSD şi că este momentul să se discute despre planurile de viitor pentru PNL. ”Aici eu...
Florin Cîțu atrage atenția asupra situației Euroins: ”Este al doilea faliment major în doar doi ani şi este o piaţă care atrage greu investitori”
Sambata, 18 Martie 2023, ora 12:39 - Florin Cîțu atrage atenția asupra situației Euroins: ”Este al doilea faliment major în doar doi ani şi este o piaţă care atrage greu investitori”
Florin Citu / stiri Florin Citu
Fostul prim-ministru Florin Cîţu este de părere că în piaţa asigurărilor din România „ceva este sistemic greşit”, având în vedere situaţia companiei Euroins, al patrulea mare...
Florin Cîțu se opune plafonării tarifelor RCA: ”Doar competiția reduce prețul, restul e propagandă socialistă”
Joi, 16 Martie 2023, ora 21:37 - Florin Cîțu se opune plafonării tarifelor RCA: ”Doar competiția reduce prețul, restul e propagandă socialistă”
Florin Citu / stiri Florin Citu
Fostul premier Florin Cîţu a anunțat joi, 16 martie, că va vota împotriva plafonării preţurilor pentru poliţele de asigurare, dacă măsura va fi propusă în forurile de conducere ale PNL,...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Florin Citu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Florin Citu
Florin Citu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Florin Citu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.