Cât a costat vizita lui Florin Cîțu în SUA

Duminica, 10 Aprilie 2022, ora 03:28
6230 citiri
Cât a costat vizita lui Florin Cîțu în SUA
Președintele Senatului Florin Cîțu s-a întâlnit în SUA cu mai mulți oficiali americani FOTO Facebook / Florin Cîțu

Președintele Senatului Florin Cîțu a încheiat în urmă cu o săptămână o vizită oficială în SUA, în care, alături de delegația cu care a fost însoțit, a avut o serie de întâlniri cu înalți oficiali americani.

Într-un răspuns al Senatului acordat pentru Main News, vizita lui Florin Cîțu și a delegației sale a costat peste 45.000 de euro. Concret, conform sursei citate, suma decontată este 223.532,78 de lei.

Din delegația care l-a însoţit pe Florin Cîţu au făcut parte vicepreşedinţii instituţiei, respectiv Alina Gorghiu şi Robert Cazanciuc, vicepreşedinta Comisiei pentru politică externă, Roberta Anastase, secretarul Biroului Permanent din partea USR, Ion-Narcis Mircescu, liderul Grupului parlamentar al PSD, Ştefan-Radu Oprea şi de liderul Grupului parlamentar al UDMR, Turos Lóránd.

Cîţu s-a întâlnit cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, şi cu liderul republicanilor din Camera Reprezentanţilor, Kevin McCarthy. Delegaţia Senatului a avut o serie de întrevederi oficiale cu înalţi reprezentanţi ai Senatului şi ai Camerei Reprezentanţilor SUA, precum şi ai Departamentului de Stat.

#Florin Citu, #presedinte Senat, #vizita SUA, #delegatie sua , #stiri Florin Citu