Florin Cîțu, încrezător că PNL va crește din nou în sondaje: ”Dacă ne uităm prin ce a trecut partidul în ultimul an, impactul nu este atât de mare”

Marti, 08 Februarie 2022, ora 23:52
2777 citiri
Florin Cîțu, încrezător că PNL va crește din nou în sondaje: ”Dacă ne uităm prin ce a trecut partidul în ultimul an, impactul nu este atât de mare”
Florin Cîțu spune că PNL se situează între 18 şi 20% în preferințele electoratului FOTO Guvernul României

Liderul PNL, Florin Cîțu, a declarat marți, 8 februarie, că partidul va crește în sondaje în perioada următoare, unul dintre motive fiind performanța la guvernare.

Potrivit fostului premier, PNL se situează ”între 18 şi 20” la sută în preferinţele electoratului. Prin comparaţie cu rezultatul alegerilor, având în vedere ”prin ce a trecut PNL”, pierderea nu este una foarte mare, susține acesta.

”Alegerile au fost 25%, deci, dacă ne uităm - să mă uit la partea plină a paharului - prin ce a trecut PNL în ultimul an de zile, impactul nu este atât de mare”, a declarat Florin Cîţu, marţi seară, la B1 Tv.

El a mai spus că a încercat ”cu mult timp” înainte de Congresul intern, dar şi după acesta să îl ”menţină” în partid pe fostul preşedinte al formaţiunii Ludovic Orban, pe care îl descrie drept ”un om cu experienţă politică mare”.

Cîţu a vorbit din nou despre ”compromisul” pe care îl face PNL care se află la guvernare alături de PSD, susţinând că rolul PNL este acela de ”garant că lucrurile bune pe care le-a făcut în 2020 şi 2021 vor continua şi în perioada următoare”.

În acest context, liderul liberal s-a arătat încrezător că PNL ”va reveni în sondaje în perioada următoare, prin performanţa la guvernare, unitate şi faptul că totdeauna se va bate pentru drepturile românilor”.

Întrebat cum colaborează cu cei patru prim-vicepreşedinţi aleşi după Congresul PNL de anul trecut, preşedintele PNL a răspuns că are o colaborare foarte bună cu aceştia.

#Florin Citu, #PNL, #sondaje, #Ludovic Orban , #stiri Florin Citu