Florin Cîțu critică o importantă investiție a Guvernului. ”A făcut un lucru care pe mine m-a surprins”

Marti, 08 Februarie 2022, ora 07:51
3437 citiri
Florin Cîțu critică o importantă investiție a Guvernului. ”A făcut un lucru care pe mine m-a surprins”
Cîțu consideră că această investiţie nu era o prioritate FOTO Facebook / Florin Cîţu

Liderul PNL a comentat decizia Guvernului de a investi 190 de milioane de lei în Fondul Proprietatea, în timp ce susţine că nu sunt bani pentru alte domenii.

Cîțu consideră că această investiţie nu era o prioritate. "Dacă o leg şi de celelalte mesaje că nu vrem să ne vindem ţara, între ghilimele, devine din ce în ce mai neînţeleasă această acţiune", spune Florin Cîţu.

"Guvernul a făcut un lucru care pe mine m-a surprins, o investiţie în Fondul Proprietatea de 190 de milioane de lei. În acelaşi timp spune că nu sunt bani pentru nu ştiu ce creşteri. Până la urmă trebuie să fim transparenţi cu românii şi să le spunem ce vrem să facem”, a afirmat Florin Cîţu luni, la Digi 24.

Întrebat ce i-a transmis premierul despre decizia de a investi în Fondul Proprietatea, fostul prim ministru a spus că nu a discutat acest aspect cu Nicolae Ciucă, dar că o discuţie pe acest subiect va avea loc în următoarea şedinţă a coaliţiei.

"Este o nedumerire a mea, când spui că nu ai bani pentru ceva, dar 190 de milioane îi împingi în Fondul Proprietatea, unde nu cred că era o prioritate acum”, a adăugat Florin Cîţu.

#Florin Citu, #critica, #investitie, #guvern, #fondul proprietatea , #stiri Florin Citu