Florin Cîțu susține că există firme deja pregătite să extragă gaze naturale din Marea Neagră: ”O să avem legea offshore”

Miercuri, 09 Martie 2022, ora 11:39
3165 citiri
Florin Cîțu susține că există firme deja pregătite să extragă gaze naturale din Marea Neagră: ”O să avem legea offshore”
Florin Cîțu, liderul PNL FOTO Facebook/ Florin Cîțu

Toate partidele din coaliţia de guvernare susţin adoptarea legii offshore în procedură de urgenţă, a declarat, miercuri, preşedintele PNL, Florin Cîţu, care a susţinut că sunt deja companii care, imediat după ce va fi aprobat actul normativ, vor extrage gaze naturale din Marea Neagră şi le vor pune pe piaţă.

"O să avem legea offshore. Suntem foarte aproape de a avea legea offshore. Ieri am mai cerut Ministerului Energiei câteva simulări pentru variante, dar suntem foarte aproape de a da legea offshore. Vă daţi seama, în acest context, toate forţele politice ale coaliţiei susţin ca legea offshore să fie aprobată cât mai rapid. În momentul în care va veni în Parlament, vă garantez că va trece foarte rapid, în procedură de urgenţă. E nevoie pentru că sunt deja companii care de a doua zi după ce este aprobată această lege vor extrage gaz şi îl vor pune pe piaţă", a afirmat Cîţu.

#Florin Citu, #legea offshore, #gaze naturale Marea Neagra , #stiri Florin Citu