Florin Cîțu îi taie din avânt lui Marcel Ciolacu în privința viitorului coaliției: ”PNL trebuie să devină cel mai mare partid din România”

Joi, 17 Februarie 2022, ora 16:13
2131 citiri
Florin Cîțu îi taie din avânt lui Marcel Ciolacu în privința viitorului coaliției: ”PNL trebuie să devină cel mai mare partid din România”
Liderul PNL, Florin Cîțu, a precizat că obiectivul său este ca partidul să câștige alegerile din 2024 FOTO Guvernul României

Președintele PNL, Florin Cîțu, a reacționat joi, 17 februarie, după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a arătat optimist că actuala coaliție va dura și după alegerile din 2024.

Fostul premier a punctat că obiectivul PNL este să devină primul partid din țară.

”Doar cu PNL numărul unu! Vom avea alegeri în 2024, vrem să le câștigăm. PNL trebuie să devină cel mai mare partid din România și le-am promis colegilor la Congres că vom fi la guvernare 8 ani de zile. Și noi avem obiectivele noastre. Este un compromis. Vedem că există discuții pe buget. În continuare în buget nu sunt cei 7% alocați investițiilor. Ni s-au promis că o să fie la rectificare.

Atât timp cât PNL nu își trădează electoratul și reprezentanții PNL vor milita în guvernare pentru proprietate privată, pentru antreprenori, tot ce înseamnă economie de piață, vom merge la guvernare cu cine vom face majoritate.

Obiectivul principal este de a face guvernare pentru români. Neînțelegeri vor exista, dar vom găsi soluția de compromis de fiecare dată”, a spus Cîțu, potrivit B1TV.

Cu o zi înainte, Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat într-un interviu pentru Reuters că, în ciuda diferențelor politice, actuala coaliție guvernamentală va funcționa cel puțin până la alegerile din 2024. Acesta a subliniat că, pentru a face reformele asumate, este nevoie de mai mult timp.

#Florin Citu, #presedinte PNL, #coalitie pnl psd, #alegeri 2024, #marcel ciolacu, #PSD , #stiri Florin Citu