Noi tensiuni în coaliția de guvernare. Florin Cîțu, despre PSD: „Să se hotărască dacă vor să fie cu noi în echipă sau în opoziţie”

Marti, 08 Februarie 2022, ora 12:52
2610 citiri
Noi tensiuni în coaliția de guvernare. Florin Cîțu, despre PSD: „Să se hotărască dacă vor să fie cu noi în echipă sau în opoziţie”
Președintele PNL, Florin Cîţu FOTO Facebook/ Florin Cîţu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat marţi, 8 februarie, că au existat discuţii cu liderii coaliţiei despre colaborarea în viitor, în contextul în care recent a semnalat critici la adresa sa, pe reţelele de socializare, sponsorizate de Tineretul Social Democrat.

"Pentru mine, trebuie să fim transparenţi în ceea ce vrem să facem pe viitor, cum vom funcţiona şi aici mai mult despre asta a fost discuţia, despre modul în care va funcţiona această coaliţie în viitor, pentru că PNL nu poate de fiecare dată să închidă ochii şi în acelaşi timp să fie cel care să fie blamat că vrea să rupă această coaliţie. Până la urmă, cei care au venit în coaliţie cu noi, au venit la guvernare alături de noi trebuie să se hotărască dacă vor să fie cu noi în echipă - şi facem acest compromis - sau, dacă vor, să stea în opoziţie", a spus Cîţu la Parlament.

Potrivit liderul PNL, şedinţa coaliţiei care urma să aibă loc marţi a fost amânată pentru zilele următoare.

"S-a amânat pentru zilele următoare. Am avut câteva discuţii şi ieri. Nu este nicio problemă", a precizat Cîţu, arătând că luni au fost discuţii despre teme aflate pe agenda zilei.

#Florin Citu, #PSD, #TSD, #coalitia PSD PNL , #stiri Florin Citu