Legea Offshore a rămas în sertarele de la Senat. Florin Cîțu: Cred că va trece foarte rapid

Joi, 28 Aprilie 2022, ora 14:59
1868 citiri
Legea Offshore a rămas în sertarele de la Senat. Florin Cîțu: Cred că va trece foarte rapid
Președintele Senatului Florin Cîțu FOTO Facebook / Florin Cîțu

Preşedintele Senatului Florin Cîţu a declarat joi, 28 aprilie, despre legea offshore, că este în procedură de urgenţă şi are nişte termene. ”Eu cred că va trece forma pe care a adoptat-o Guvernul foarte rapid”, a mai spus Cîţu.

”Este în procedură de urgenţă, în Senat. Procedura de urgenţă are nişte termene şi depinde de comisii dacă acele termene vor fi avansate, foarte bine, noi suntem pregătiţi, cu siguranţă că va trece cât mai repede”, . Nu am auzit să existe modificări în acest moment, cineva să introducă vreo modificare. Eu cred că va trece forma pe care a adoptat-o Guvernul foarte rapid”, a mai spus Cîţu.

La rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, afirma, astăzi, la sediul partidului, că nu ştie dacă a fost depusă de două săptămâni.

”Eu am promis cu domnul prim-ministru şi cu preşedintele Kelemen Hunor că o depunem în săptămâna respectivă, prima Cameră sesizată ştiţi foarte bine că este Senatul, dar nu trebuie avize de la ministere, pentru că este o iniţiativă a trei parlamentari”, a afirmat Ciolacu.

El a menţionat că presupune că lucrurile acestea se rezolvă şi legea intră în procedură la Senat.

#Florin Citu, #presedinte Senat, #legea offshore , #stiri Florin Citu