Florin Citu: Urmeaza epurarile bugetarilor. E nevoie de recomandarea PSD pentru a ramane in functie

Sambata, 20 Aprilie 2019, ora 11:25
10835 citiri
Florin Citu: Urmeaza epurarile bugetarilor. E nevoie de recomandarea PSD pentru a ramane in functie
Foto: Facebook/Florin Citu

Senatorul PNL Florin Citu a acuzat sambata PSD ca pregateste o "epurare politica" a bugetarilor, in aceasta categorie urmand sa ramana "in afara de amante, rude si soferii, numai pe cei care sunt loiali lui Liviu Dragnea si PSD-ului".

"Daca esti bugetar, afla cati mai ramaneti la locul de munca! Liviu Dragnea isi pregateste armata de functionari PSD-isi. Cand ii platesti, ii controlezi. Urmeaza doua randuri de alegeri in 2019. In ministere se pregatesc epurarile anuntate de Teodorovici inca din noiembrie 2018.

Liviul Dragnea si omul Kremlinului ne spun ca nu pot implementa programul de guvenare pentru ca functionarii, care nu fac politica (!!!), din ministere si agentii se opun. Dragnea a luat hotararea sa pastreze, in afara de amante, rude si soferii, numai pe cei care sunt loiali lui si PSD-ului. ...raman doar PSD-istii", a scris Florin Citu pe Facebook.

El a mai spus ca este "exact ca pe vremea lui Ceausescu".

"Sa intelegeti mai bine, exact ca pe vremea lui Ceausescu, in toate institutiile deja exista cate un sef politic din PSD. Astazi va prezint in premiera tabelul cu numarul maxim de angajati din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste. Acesta este numarul maxim de posturi suportate integral de la bugetul de stat, asa cum au fost trimise de ordonatorii principali catre Ministerul Finantelor Publice", a mai scris liberalul.

El a prezentat si un citat din declaratiile ministrului Eugen Teodorovici:

"Noi am trimis deja catre toate ministerele, toate agentiile, colegii mei au primit si au si raspuns la solicitarea Ministerului de Finante vizavi de o situatie clara pe tot ce inseamna cheltuieli in zona respectiva, tot, inclusiv ce au dansii in subordonare, coordonare sau sub autoritate, pentru a face o analiza la Finante. Pana la final de iunie se face, pentru ca la prima rectificare sa tinem cont de aceste rezultate" - Eugen Teodorovici, 18.04.2019

Florin Citu mai spune ca in urma acestor restructurari nu se vor face plati compensatorii.

"Pentru a vedea situatia pe fiecare minister in parte la sfarsitul lui februarie 2019, site MFP "Numar salariati bugetari". Inteleg ca este nevoie de recomandarea unei organizatii PSD pentru a ramane in functie. Marea epurare incepe in doua saptamani, cand se vor finaliza listele urmand ca in treizeci de zile sa fie disponibilizati toti cei care "se opun" implementarii programului de guvernare.

Atentie: aceasta restructurare se face fara plati compensatorii! Tariceanu iar o sa iasa si o sa spuna ca el nu a fost consultat. Sa vedem cine il mai crede! #RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniiTrebuieSaStie", a conchis senatorul PNL.

Guvernul se pregateste de concedieri masive in aparatul bugetar: Unul munceste si trei pe langa el stau

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
#restructurari bugetari , #PNL