Clubul in care a lucrat chelnerita angajata pe pile la stat: "Apa trece, master-ul ramane!"

Joi, 04 Februarie 2021, ora 16:38
7080 citiri
Clubul in care a lucrat chelnerita angajata pe pile la stat: "Apa trece, master-ul ramane!"
Clubul "Master" incearca sa profite la maxim de notorietatea recenta/Facebook

Clubul din Iasi, "Master"-ul la care a lucrat cinci ani ospatarita de la Administratia Bazinala Prut-Barlad, se foloseste inteligent de scandalul national pentru a se promova.

Miercuri, 3 februarie, pe contul de Facebook al clubului a aparut o fotografie sugestiva, care leaga numele clubului de ultimele evenimente de la institutia care se ocupa de administrarea apelor.

"Apa trece, master-ul ramane!", apare scris pe fotografie, iar in descrierea acesteia reprezentantii clubului au scris: "Nu oferim diplome de #Master, dar cu siguranta te poti bucura de ape linistite, in timp ce te relaxezi la un #biliard sau #bowling".

Fotografia a devenit virala, iar internautii au lasat sute de comentarii.

"Cred ca depun si eu CV la voi, poate ma transfer apoi la un minister ceva", sau "Pun pariu c-ati angajat-o pe pile. E evident ca n-a stiut cum se determina debitul berii la draft" sunt doar cateva din sutele de comentarii ironice.

DNA a declansat o ancheta dupa reportajul celor de la Recorder

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins miercuri, 3 februarie, la sediul Administratiei Nationale "Apele Romane" (ANAR), dupa dezvaluirile jurnalistilor de la Recorder ce au aratat modul in care o chelnerita a fost numita pe post de inginer.

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri, intr-o postare pe Facebook, ca a cerut corpului de control sa investigheze situatia de la Apele Romane Iasi, unde o fosta chelnerita a fost angajata la Administratia Bazinala de Apa Prut - Barlad, la departamentul care se ocupa de apararea inundatiilor, fara a avea o minima pregatire in domeniu.

"In urma informatiilor aparute in spatiul public, am cerut Corpului de Control al Prim-Ministrului sa investigheze situatia de la Apele Romane.

In mandatul meu, asa cum am promis, cer profesionalism, integritate, competenta si transparenta. Mesajul acesta nu este doar pentru cei cu functii de conducere, este pentru toti cei care lucreaza in sectorul public:

- fara penali in functii publice;

- profesionisti;

- fara nepotisme;

- fara conflict de interese", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Ancheta jurnalistica de la care a pornit tot scandalul

Un inginer din cadrul Administratiei Bazinale de Apa Prut - Barlad povesteste cum angajata Simona Iancu nu stia nici macar sa deshida un calculator. "I-au explicat ca trebuie sa dea enter, domnisoara a apasat pe ecranul calculatorului. A vazut ca nu s-a deschis a mai insistat o data, tot nu s-a deschis calcultator. Colegii au intrebat: Totusi, nu ati mai lucrat dupa terminarea facultatii? Ba da, am lucrat cinci ani la Master. Oh, super, cinci ani, dar totusi nu-i cam mult la master? Ah, da, dar la Master Club. Lucrase la un club care se numea Master. Si avea abilitati pentru case de marcat, atunci cand apesi pe ecranul casei de marcat".

Mai puteti citi:

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Fandaxia Dianei Șoșoacă: Ce au arătat analizele după ce senatoarea a susținut că a primit un plic suspect de la ”sistem”
Fandaxia Dianei Șoșoacă: Ce au arătat analizele după ce senatoarea a susținut că a primit un plic suspect de la ”sistem”
Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat marți, 27 februarie, că a fost informată de SPP cu o zi înainte despre faptul că a primit un plic ”suspect” care conţine ”o substanţă...
Liderul PNL, despre vila de lux RA-APPS care i s-ar pregăti lui Iohannis: ”Nu cred că trebuie să speculaţi pe chestia asta, sincer”
Liderul PNL, despre vila de lux RA-APPS care i s-ar pregăti lui Iohannis: ”Nu cred că trebuie să speculaţi pe chestia asta, sincer”
Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a declarat marţi, 27 februarie, că, din informaţiile sale, nu s-a făcut nicio solicitare pentru ca şeful statului, Klaus Iohannis, să...
#Clubul amster, #apele romane, #ancheta DNA, #Florin Citu premier, #investigatie recorder sef agentia medicamentului , #premier