Ziare.com

UPDATE Balbaiala lui Citu in legatura cu inceputul vaccinarii populatiei generale. Cand incepe, de fapt, vaccinarea romanilor din etapa a treia

de Andreea Ruxanda
Miercuri, 03 Martie 2021, ora 11:49

   

UPDATE Balbaiala lui Citu in legatura cu inceputul vaccinarii populatiei generale. Cand incepe, de fapt, vaccinarea romanilor din etapa a treia
Romanul cu numarul 1.000.000 a fost vaccinat miercuri, 3 martie, in Bucuresti. La eveniment au participat si Florin Citu, premierul Romaniei, dar si Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare.

Florin Citu a declarat ca populatia generala o sa fie vaccinata incepand cu 15 martie. El mai sustine ca merge bine campania de vaccinare si ca pragul de un milion de oameni vaccinati a fost atins mai repede decat era estimat.

Valeriu Gheorghita a explicat, apoi, ca din 15 martie va incepe programarea in platforma pe lista de asteptare a populatiei generale, dar vaccinarea propriu zisa va incepe din aprilie.

Principalele declaratii ale lui Florin Citu:

- Un moment la care in 26 decembrie ne uitam si voiam sa vina cat mai repede. A venit. Am ajuns la persoana vaccinata cu numarul un milion. Lucrurile vor merge mult mai rapid de acum. Am atins pragul mai devreme decat credeam, estimarea initiala era sfarsitul lui martie.

- Vom putea porni faza a treia, vaccinarea generala, in 15 martie.

- Campania de vaccinare merge bine. Suntem in primele trei locuri in Europa.

- Daca vrem sa scapam de pandemie trebuie sa respectam in continuare toate regulile impuse.

- Ne propunem sa vaccinam 10,4 milioane de romani pana la sfarsitul lunii septembrie.

Intrebat despre cazul crimei din Onesti, premierul a declarat ca a cerut o ancheta rapida.

"Am vorbit cu domnul Bode despre acest caz. Am cerut o ancheta rapida si trebuie sa se ia imediat masuri daca au fost printre vinovati si lucratorii din politie", a declarat Florin Citu.

Principalele declaratii ale lui Valeriu Gheorghita:

- Este un rezultat foarte bun. La debutul campaniei priveam cu mare speranta la acest obiectiv, de a depasi un milion de persoane vaccinate.

- Vreau sa multumesc colegilor mei din comitetul de coordonare, dar si tuturor celor implicati in organizarea campaniei de vaccinare, personalului din centrele de vaccinare si persoanelor care s-au adresat si programat pentru vaccinare.

- La debut ne interesa care va fi prima persoana vaccinata, la acel moment chiar va transmiteam ca as fi interesat sa cunosc povestea fiecarei persoane vaccinate. Astazi am cunoscut povestea persoanei vaccinate cu numarul un milion.

- Din 15 martie va incepe programarea in platforma pe lista de asteptare a populatiei generale, dar vaccinarea propriu zisa va incepe din aprilie.


Citeste si:

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5904 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
21 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Ne propunem sa vaccinam 10,4 milioane de romani pana la sfarsitul

lunii septembrie"

- poate , Doamne fereshte , raman mai putzini pan'atunci si nu atingetzi targetu' din lipsa de participantzi ! 🤐

 

#CeVaMaiPlaceSaFitiProstiti

Cițu are dreptate, el nu minte niciodată!

 

mare atentie !

https://www.facebook.com/627538221060666/videos/258018245705817

Deja ati vaccinat tot ce se poate vaccina!

Nu cred ca depasiti 2 milioane. Parerea mea! (⌐▀͡ ̯ʖ▀)

 

@Sebulba 11:54

- e shi tu acu' ! 😁

CUIE MITU!!!!

Cazzo oricum este balbait de felul lui , dar cand i se pune o intrebare incomoda o ia pe aratura,se tureaza si isi umple masca cu saliva!!!!!

exact

cu cat ramanem mai putini, cu atat scad preturile la imobiliare.

Nu scad,pentru ca spre deosebire de Johannis eu ii

sunt invers proportional. Daca el locuieste 2 persoane,in 6 case,eu locuiesc impreuna cu inca 5 persoane,deci 6,in 2 camere !....si nu ma tamponez

@Meleaca Rank user: x5 03.03.2021, 12:00

- deci ezista shi avantaje , ideal ar fi sa ramana cei care au nevoie de o locuintza "rezidentziala" , cum se incapatzaneaza unii sa le denumeasca ! 🤣

@Porcul 03.03.2021, 12:29

- oricum tu locuiesti pan'la craciun , deci putin dupa sfarshitu' lui septembrie ! 🤣

 

HONORIUS LABORUM Danciloave!

👆

 

Gresit Frumoaso !Locuiesc,la Dubai si sunt baiet de companie !

:))))))

Frumoaso??????

E cumva femela barbatus?

@Porcul 03.03.2021, 12:59

- unde merge compania , merge shi regimentu' piggy ! spor shi vaselina ! 🤣

Un milion de persoane vaccinate pana acum

Varstnici, cronici si personal medical sau din invatamant etc. Ce procent reprezintă un milion? 20%? Si deja Pirțu vrea sa inceapă etapa a treia ! 😁😁😁 Asta ca sa fie clar catminte și cat de demagog si ticălos e.

 
 

Zatinapoiingrajdcomunistimputit!!!!

Tothomosovieticusairamascotoarbaspurcata!!!!

Autoritățile Ticaloase ale GuvWernului de Ocupație din Romania

guWernerul Meu trebuie (teoretic) sa raspunda la citeva intrebari (niciodata) :
– Are ANMDMR (Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din Romania n.n.), forul de autorizare și de avizare, capacitatea de evaluare cu adevărat calificată asupra dosarului știintific depus de producător? Ce anvergură are echipa de cercetători și ce linie tehnologică de cercetare a fost implicată in avizarea dosarului?
– Este definită in legislația din Romania sintagma: "autorizația de utilizare de urgență sau condiționată"?
– Este această sintagmă in acord cu Legea Medicamentului, cu prevederile constituționale și cu celelalte legi privind garantarea siguranței cetățenilor și a unor soluții sigure de protejare a sănătății?
– Este avizul de utilizare accesibil cetățeanului roman indemnat să se vaccineze, astfel incit să afle dacă ,"autorizația de utilizare de urgență sau condiționată" reprezintă un aviz deplin sau unul provizoriu?
– Cine din ANMDMR a semnat avizul de utilizare a produsului in Romania?
– Cine iși asumă responsabilitatea față de posibilele efecte secundare majore?
– De ce prospectul de pe site-ul oficial al vaccinării nu conține numărul avizului eliberat de ANMDMR, in baza căruia se autorizează punerea pe piață a produsului, așa cum se notifică in mod uzual in prospecte?
– Cum decurge procedura de soluționare a plingerilor pentru reacțiile adverse grave?
– Cum previne protocolul de vaccinare riscul suplimentar al celor vaccinați de a dezvolta complicații din cauza anticorpilor deja existenți prin contactarea anterioară a virusului, in mod simptomatic sau asimptomatic?
– Ce indicii apar in dosarul științific depus de producători cu privire la riscurile de mutații genetice și de boli autoimune, prin introducerea in celulele umane a unor fragmente modificate de ARN străin?
– Ce studii de genotoxicitate și de carcinogenitate sunt in dosarul științific și ce indicii de risc declară producătorul in acest sens?
– Care e cota de risc indicată in dosar asupra reacțiilor autoimune post-vaccinale pe termen lung și pe termen scurt? – Cum pot fi sancționați cei care au declarat acest vaccin ca fiind sigur, cită vreme este un vaccin experimental, cu numeroase efecte secundare și autoritatea romană declară că "nu se știe pentru cit timp după injecție suntem protejați și nici nivelul de anticorpi necesar pentru a fi protejați"?

 
 

CUTU roade si el un os furat pana va fi dat afara

...

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor