Alexandru Muraru, ales presedinte al PNL Iasi. Citu: Am toata increderea in el, ne sustinem reciproc

Sambata, 03 Iulie 2021, ora 19:13
1808 citiri
Alexandru Muraru, ales presedinte al PNL Iasi. Citu: Am toata increderea in el, ne sustinem reciproc

Alexandru Muraru a fost ales, sambata, presedinte al PNL Iasi cu 387 de voturi din 400. Premierul Florin Citu a precizat ca are toata increderea in acesta si exista o sustinere reciproca.

"Alexandru Muraru este noul presedinte al PNL Iasi. 387 de voturi din 400! Am toata increderea in el, ne sustinem reciproc, asa cum a anuntat si el. Facem echipa si la Guvern, si in partid! Bun venit in echipa castigatoare, Alex!", a scris Florin Citu, sambata pe Facebook.

"Unul din obiectivele mele ca presedinte al #PNLIasi, este profesionalizarea partidului!

PNL trebuie sa fie pentru membrii sai un sprijin permanent in promovarea si profesionalizarea acestora.

Vom organiza scoli politice in parteneriat cu prietenii nostri de la Fundatia Konrad Adenauer (Konrad Adenauer Stiftung - KAS), cursuri de formare pentru consilierii nostri locali din orase si comune, mai ales unde suntem in opozitie", anunta Muraru inaintea alegerilor din partid.

Si prefectul George Lazar a fost ales sambata, 3 iulie, presedintele filialei PNL Neamt, cu 357 voturi, in timp ce contracandidatul sau, deputatul Laurentiu Leoreanu, a fost votat de 110 delegati.

Noul presedinte al PNL Neamt, care a anuntat ca il sustine pe Florin Citu pentru presedintia partidului, a declaratca preia acest mandat cu "bucurie si responsabilitate".

Citeste si:
Follow the money! Cum să înțelegi criza politică românească
Follow the money! Cum să înțelegi criza politică românească
Două expresii s-au consacrat în istorie pentru a descifra ce determină evenimente aparent absconse: „cherchez la femme” și „follow the money”. La noi, e preponderentă varianta...
PNL mai are o singură variantă: USL 2.0
PNL mai are o singură variantă: USL 2.0
Desfășurarea Congresul PNL la Romexpo, eveniment la care au participat aproape 5.000 de delegați din toată țara, în pofida faptului că Bucureștiul intrase deja în scenariul roșu, a trimis...
Sursa: NEWS.RO
Comentarii