Florin Cîțu anunţă suplimentarea bugetului pentru acordarea voucherelor de vaccinare

Miercuri, 27 Octombrie 2021, ora 15:27
1582 citiri
Florin Cîțu anunţă suplimentarea bugetului pentru acordarea voucherelor de vaccinare
Premierul interimar FOTO Facebook/ Florin Cîțu

Premierul interimar Florin Cîţu anunţă că va fi suplimentat bugetul pentru acordarea voucherelor pentru peroanele care se vaccinează, cel mai probabil, o şedinţă de Guvern în acest sens urmând a avea loc în cursul zilei de joi, 28 octombrie.

În legătură cu persoane care s-au vaccinat, la maratonul din Capitală sau în alte zone şi nu au primit aceste vouchere, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, afirmă că se vor primi în perioada următoare.

Premierul Florin Cîţu a reiterat, miercuri, 27 octombrie, ideea că este foarte bine că s-au vaccinat tot mai multe persoane, pentru că este singura soluţie pentru a limita răspândirea virusului.

”Am vorbit despre acele vouchere pentru cei care se vaccinează. Vreau să vă spun că bugetul cred este finalizat, va trebui să dăm o HG pentru a suplimenta bugetul pentru aceste vouchere. Cred că facem mâine o şedinţă de Guvern pentru a suplimenta acel buget”, a anunţat Florin Cîţu.

Întrebat despre cei care s-au vaccinat, la maratonul din Capitală sau în alte zone şi nu au primit aceste vouchere, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, afirmă că se vor primi în perioada următoare.

”Urmează să se distribuie acele vouchere. S-a făcut suplimentarea bugetului de la Ministerul Sănătăţii, DSP-urile au fondurile necesare, vor fi alocate în perioada următoare”, a declarat Gheorghiţă.

Peste 33.000 de persoane s-au vaccinat la maratonul din Bucureşti, la finalul săptămânii trecute.

Persoanele care se vaccinează cu schema completă primesc vouchere în valoare totală de 100 de lei.

#Florin Citu, #suplimentare, #buget, #vouchere, #vaccinare covid , #stiri Florin Citu