Un senator PSD îl face praf pe Florin Cîțu: Întoarce-te de unde ai ieșit și taci, că plătim nenorocirile pe care ni le-ai lăsat

Luni, 12 Decembrie 2022, ora 12:40
5639 citiri
Un senator PSD îl face praf pe Florin Cîțu: Întoarce-te de unde ai ieșit și taci, că plătim nenorocirile pe care ni le-ai lăsat
Fostul premier Florin Cîțu

Senatorul PSD Daniel Zamfir îl atacă dur pe fostul premier PNL Florin Cîțu, după ce acesta a acuzat că social-democrații subminează economia națională.

Într-o postare pe Facebook, Zamfir susține că

"ÎNAPOI LA LOCUL TĂU, CÎȚULE! Din groapa de gunoi a politicii s-a trezit - prăfuit ca după fiecare sfârșit de săptămână - Nimeni-în-drum-Cîțu. Cică Guvernul ăsta, al cărui premier e șeful lui de partid (Nu-ți dai demisia, Cîțule, din PNL dacă ești așa supărat?), îi sărăcește pe români. Cîțule, întoarce-te de unde ai ieșit și taci că plătim nenorocirile pe care ni le-ai lăsat:

Miliardul pentru vaccinurile pe care le aruncăm și mai plătim și pentru distrugerea lor, împrumuturile, dobânzile și comisioanele aferente pentru care n-ai dat niciodată explicații nimănui, că să nu mai vorbim de PNRR-ul făcut cu Ghinea, Turcan și Popescu prin care v-ați aranjat prietenii cu contracte grase de consultanță, hoților, lăsând agricultură fără niciun cent, blocând pe 50 de ani pensiile românilor, închizând capacități energetice fără să puneți nimic în loc.

Tu, știi bine Cîțule, că prețul la energie e cauza principală a creșterilor de prețuri. Or, nu cumva tu cu Orban și Popescu ați decis să liberalizați piața energiei și să închideți termocentrale? Bugetul ăsta, stabilizează țară, Cîțule‼️C resc veniturile oamenilor, plafonăm prețurile la energie, ajutăm oamenii și companiile românești și investim cei mai mulți bani în infrastructură".

#Florin Citu, #PSD, #economie nationala, #liberalizare preturi energie , #stiri Florin Citu