Cîțu spune că liberalul implicat în violențele din Mogoșoaia va fi exclus din partid "dacă ancheta demonstrează că a fost de vină"

Sambata, 29 Ianuarie 2022, ora 13:40
2363 citiri
Cîțu spune că liberalul implicat în violențele din Mogoșoaia va fi exclus din partid "dacă ancheta demonstrează că a fost de vină"
Valentin Ene (dreapta) și Dinu Gheorghe (PMP) sunt cei doi consilieri care au agresat o colegă de la USR

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a vorbit sâmbătă, 29 ianuarie, despre condițiile în care Valentin Ene, consilier local la Mogoșoaia, va fi dat afară din partid.

"Eu vreau să vă spun că nu tolerăm în PNL violenţe nici verbale, nici fizice, de niciun fel. I-am cerut preşedintelui PNL Ilfov să ia cele mai drastice măsuri. L-a suspendat din toate funcţiile politice. Nu ştiu dacă este destul. Ştiu că este o anchetă în desfăşurare. Dacă ancheta demonstrează că acest consilier a fost de vină, trebuie exclus imediat", a spus Cîţu, într-o conferinţă de presă, la sediul central al PNL.

PNL Ilfov a condamnat declarativ vineri, "ferm, orice formă de violenţă" şi a anunţat că Valentin Ene a fost suspendat din toate funcţiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei în scandalul legat de consiliera locală USR Mogoşoaia agresată de doi consilieri.

De asemenea, sâmbătă, PMP a anunţat că Dinu Gheorghe, consilierul local implicat în altercaţia de la Mogoşoaia, şi-a dat demisia din partid.

USR PLUS Mogoşoaia a anunţat că Felicia Ienculescu-Popovici a depus plângere la poliţie după ce ar fi fost agresată fizic de către un reprezentant al PNL şi unul al PMP, în timpul unei şedinţe de comisie din Consiliul Local.

#Florin Citu, #valentin ene, #dinu gheorghe, #agresiune mogosoaia, #consiliera usr agresata , #pnl-psd