Ziare.com

Georgescu ataca PDL: Preturile nu au crescut mult. Nu e vina noastra ca a fost seceta

Marti, 23 Octombrie 2012, ora 17:57

   

Georgescu ataca PDL: Preturile nu au crescut mult. Nu e vina noastra ca a fost seceta
Ministrul de Finante, Florin Georgescu, a declarat, marti, in timpul dezbaterii motiunii simple depuse de PDL, ca in lunile iulie si august preturile au crescut cu 1,1%, si nu cu 20%, cum sustine partidul din Opozitie, precizand in context ca lipsa precipitatiilor nu poate fi pusa in sarcina Guvernului Ponta.

"In lunile iulie si august, preturile au crescut cu 1,1% si nu cu 20% cum, in mod eronat, afirma autorii motiunii. Este adevarat ca la unele produse alimentare s-au inregistrat unele cresteri de pret mai mari din cauza secetei, dar nu credem ca lipsa precipitatiilor poate fi pusa in sarcina Guvernului Ponta", a explicat Florin Georgescu, in discursul citit in timpul dezbaterii motiunii simple "Guvernul USL - frana de motor a bugetului".

Motiunea simpla "Guvernul USL - frana de motor a bugetului", dezbatuta si votata marti

In context, ministrul de Finante a declarat ca "Guvernul Ponta, prin masurile de corectare a nedreptatilor sociale majore provocate in ultimii ani, a reusit ca in numai patru luni de guvernare sa asigure cresterea castigului salarial real cu 2,7%", in timp ce in perioada guvernelor PDL castigul real a scazut cu 7%.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

"Administrarea finantelor publice se desfasoara de o maniera responsabila si cu respect fata de cetateni, adica exact ceea ce semnatarii motiunii, in ultima fraza a textului, ne solicita. Lucru confirmat si de calificativele favorabile obtinute de actualul guvern din partea creditorilor externi, precum si de credibilitatea de care se bucura Romania in prezent pe pietele financiare", a concluzionat Florin Georgescu si le-a cerut deputatilor prezenti sa respinga motiunea aflata in dezbatere.

Motiunea simpla "Guvernul USL - frana de motor a bugetului", initiata de 50 politicieni PDL, este dezbatuta si votata marti in plenul Camerei Deputatilor.

Sursa: rNews

Articol citit de 1362 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Georgescule, esti un mincinos mai mare decat

seful tau direct ... probabil ca astea ti-au fost meritele ca sa ajungi sef de promotie !!! De economisti cu scoala PCR ne-am saturat ! Mai evoluati si voi !

 

.. cu 1,1% si nu cu 20% ...

Pai baaaah Jiorjicaaa! Minca'tzi'ash ...! Cu inflatzia asta te joci cum vrea deltoidu' lu' matale. Ce vrei sa'tzi bag la ... cosh? Ca daca bag 2 itemuri .. votca si groapa la cimitir inflatzia va fi .. zerrrrrooooo! bagam si alte chestii ca ... benzina ... produse agricole ... importuri ... se poate ca 1.1% sa fie .. k.kt! Ia zii .. ce'ai bagat tu la inflatzia asta?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor