Ziare.com

Comisia Iordache a continuat sa mutileze Legile Justitiei. Tinta de joi - puterile presedintelui

de Alexandra Sandru
Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 19:11

   

Comisia Iordache a continuat sa mutileze Legile Justitiei. Tinta de joi - puterile presedintelui
Comisia Iordache a continuat si joi sa lucreze la foc automat pe Statutul procurorilor si judecatorilor, prima din pachetul de 3 Legi ale Justitiei.

La dezbaterile de azi au participat si reprezentantii PNL (absenti ieri dupa scandal), care au promis ca vor sustine toate amendamentele CSM, pe care Florin Iordache, autorul infamei OUG 13, a decis sa le ignore.

Insa Opozitia nu prea poate face lucru in fata talavulugului Puterii. Coalitia din comisie formata din PSD+ALDE+UDMR si reprezentanti ai UNJR a inceput sa taie rand pe rand din atributiile presedintelui Romaniei.

Intai s-a decis ca seful statului nu mai poate refuza numirea procurorilor si judecatorilor simpli. Apoi, aceeasi decizie a fost luata si in legatura cu numirea in magistratura a unor fosti magistrati.

Ministrul Justitiei nu intelege atitudinea celor care critica actiunile Comisiei Iordache. Toader le-a spus jurnalistilor ca nu exista niciun motiv de ingrijorare pentru ca la acest moment modificarile inca nu sunt in vigoare.

Deocamdata nu s-a ajuns la articolele grele - respectiv numirea si revocarea procurorilor-sefi. Lucrarile se vor relua vineri dimineata.

A inceput macelarirea Legilor Justitiei - Vezi aici cum s-au desfasurat dezbaterile de miercuri.

Citeste si comentariul Ioanei Ene Dogioiu: Suntem in razboi. Aparati-va tara!

Ziare.com v-a transmis, in format LIVE TEXT, dezbaterile pe modificarile la Legile Justitiei:

19:00 - Sedinta s-a incheiat. Lucrarile se vor relua maine dimineata, la 09:30. Deocamdata s-a ajuns la art. 51 din statutul judecatorilor si procurorilor.

18:00 - S-a ajuns abia la articolul 45 din prima lege din pachetul de 3, si anume Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Deci mai sunt doar la aceasta lege de discutat 61 de articole.

La ora 19:00 ar trebui sa se incheie lucrarile, astfel ca e greu de crezut ca vor fi discutate toate legile in ora ce-a mai ramas si maine, asa cum anuntase Iordache ca isi doreste.

17:33 - Senatorul UDMR Marton Arpad vine cu amendamente in legatura cu detasarea magistratilor si calcularea vechimii. Iordache il pune sa dicteze lent ca sa poata fi scrise chiar atunci: "Citeste, Arpi, sa scriem acum", il indeamna Iordache. Textele sunt completate apoi de Steluta Cataniciu de la ALDE.

17:27 - Magistratii vor fi evaluati psihologic si medical la fiecare 5 ani, a mai decis Comisia Iordache, iar daca vor fi declarati "inapti" vor fi obligati sa urmeze un program de consiliere timp de 6 luni inainte sa poata profesa din nou. Sunt vizati aici judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti si personalul asimilat judecatorilor si procurorilor.

De asemenea, pentru verificarea indeplinirii criteriilor de competenta profesionala si de performanta judecatorii si procurorii sunt supusi unei evaluari periodice privind calitatea activitatii, eficienta, integritatea si obligatia de formare profesionala continua, iar in cazul judecatorilor si procurorilor numiti in functii de conducere si modul de indeplinire a atributiilor manageriale.

In raport de vechimea in functia de judecator, respectiv de procuror evaluarea se realizeaza: o data la 2 ani pentru judecatorii si procurorii cu vechime intre 1 si 5 ani, o data la trei ani pentru cei cu vechime intre 5 si 10 ani, o data la patru ani pentru cei cu vechime intre 10 si 15 ani, o data la 5 ani pentru cei care au peste 15 ani, potrivit unui alt amendament adoptat de comisie.

Citeste mai multe aici: Comisia Iordache: Procurorii si judecatorii vor fi trimisi la psiholog. Daca nu trec testul, stau pe bara 6 luni

16:18 - Procurorul general Augustin Lazar a sugerat ca PSD si ALDE folosesc Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania pentru a induce ideea ca sunt consultati magistratii inainte de a fi facute modificarile. Multe dintre cele mai grave modificari sunt propuse de reprezentantii UNJR in Comisie.

"Din pacate, am observat ca se lanseaza idei, ca propunerile vin de la magistrati. Am impresia ca este o manipulare grosolana acest fapt. Vreau sa va spun ca toti magistratii doresc sa cunoasca din timp si sa analizeze astfel de propuneri si apoi, dupa un studiu de impact foarte serios, sa vina cu ele. Ca a venit cineva de undeva, pe motiv ca de la o asociatie de magistrati, sunt sigur ca este o manipulare grosolana si mi se pare ca asa ceva nu trebuie sa existe", le-a spus Lazar jurnalistilor.

Citeste aici mai multe declaratii ale procurorului general despre modificarile la Legile Justitiei

16:12 - Procurorul general Augustin Lazar, prezent joi la Palatul Parlamentului, a calificat drept "regretabile" amendamentele adoptate pana acum in Comisia Iordache, precizand ca ele "forteaza bunul simt juridic".

"Prin raportul MCV s-a precizat ca orice modificare a ordinii de drept este de dorit sa fie discutata cu magistratii. Aceste modificari nu trebuie facute intempestiv, ci numai printr-o analiza temeinica, atenta, cu cei care se ocupa de domeniul Justitiei", a spus Lazar, intrebat despre faptul ca presedintele Romaniei nu mai poate refuza numirea magistratilor simpli.

15:46 - Dupa ce i-au luat presedintelui dreptul de a refuza, chiar si o singura data si motivat, numirea procurorilor si judecatorilor simpli, Comisia Iordache a luat aceeasi decizie si in ce priveste dreptul sefului statului de a refuza numirea in magistratura a unor fosti magistrati. Mai exact, au fost abrogate aliniatele 11 si 12 de la articolul 33 din Legea statutului judecatorilor si procurorilor.

15:08 - Si USR a depus joi la Curtea Constitutionala o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la hotararea de infiintare a Comisiei speciale pentru Legile Justitiei, considerand ca "PSD-ALDE a acordat Comisiei speciale atributii ilegale, care potrivit Regulamentului celor doua Camere revin Comisiilor juridice permanente, pentru a scurta la maxim timpul de dezbatere si de adoptare a modificarilor Legilor Justitiei".

Conform USR, din hotararea de infiintare nu rezulta cu claritate care este rolul acestei comisii speciale, ceea ce creeaza o confuzie intre acesta si atributiile comisiilor permanente, iar parcursul ulterior al proiectelor de lege devine incert si impredictibil.

14:56 - Senatorul USR Ion Stelian a propus sa participe la lucrarile Comisiei si reprezentanti ai Forumului Judecatorilor, insa Iordache si ceilalti membri din PSD si ALDE s-au opus vehement.

14:49 - Cei de la USR cer sa fie reluat votul pe propunerea adoptata inainte de pauza prin care presedintele nu mai poate refuza deloc numirea unui procuror sau judecator. Dupa mai multe contre, Iordache a supus totusi la vot cererea USR, insa a fost respinsa.

14:44 - Au reinceput lucrarile Comisiei Iordache. Puterea si Opozitia se contreaza din nou pe proceduri.

14:10 - Lucrarile comisiei trebuiau reluate la ora 14:00, insa mai intarzie putin pentru ca inca nu a fost anuntat rezultatul votului la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose. In sala se afla acum doar senatorul UDMR Marton Arpad.

12:46 - O reactie a venit de la fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu.

"Exista acest dialog intre Presedintie si CSM. In acest moment, acest echilibru este rupt in favoarea CSM. Ce spune textul in acest moment asa cum a fost propus de UNJR si sustinut de coalitia PSD-ALDE? Ca presedintele nu mai are niciun fel de parghie prin care sa echilibreze raporturile.

In ce fel este imixtiune din moment ce presedintele nu refuza pur si simplu si ramane asa, presedintele refuza si restituie CSM propunerea. Unde e imixtiunea? Este daca vreti o atentionare, este un dublu control care se face si in final tot CSM avea ultimul cuvant. Deci imixtiunea nu exista, pentru ca in final CSM avea ultimul cuvant si facea din nou propunerea la presedinte", a spus Predoiu, in Parlament.

El a criticat graba cu care sunt modificate Legile Justitiei: "Nu putem sa nu observam ca aceasta accelerare nemaivazuta pana acum intr-un domeniu esential precum Justitia - sa adopti trei legi in trei zile, s-a declansat odata cu dosarul TelDrum".

Ca si comparatie, Predoiu a aratat ca acum 8 ani adoptarea Codurilor s-a facut dupa ce proiectele au stat "9 luni in comisia parlamentara speciala, iar asumarea raspunderii pentru doua dintre ele s-a facut pe forma iesita din comisie", precizand ca Parlamentul "a avut ultimul cuvant".

10:54 - Iordache anunta ca se ia pauza pentru ca parlamentarii sa poata participa la dezbaterea si votul de la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose. Revenim, astfel, cu noi informatii din comisie incepand cu ora 14:00. Pana atunci, urmariti pe Ziare.com daca Guvernul Tudose va trece sau nu testul in Parlament. Totodata, urmariti si protestul ce are loc in jurul Parlamentului in timp ce in plen e votata motiunea.


10:51 - PNL ameninta iar ca pleaca de la dezbateri.

10:47 - A fost adoptata propunerea Uniunii Judecatorilor din Romania (UNJR) prin care "presedintele nu mai poate refuza numirea procurorilor si judecatorilor simpli, dupa ce acestia au absolvit examenul de capacitate".

Initial, PSD propusese ca "presedintele sa poata refuza o singura data, motivat", insa reprezentanta UNJR, judecatoarea Adina Ghita, a sustinut ca numirea se face deja de catre CSM printr-o procedura laborioasa, astfel ca nu vede de ce ar avea dreptul "un om eminamente politic" sa refuze.

Pentru propunerea de abrogare a alineatului (3) al articolului 31 din Legea statutului judecatorilor si procurorilor prin care se elimina rolul presedintelui au votat parlamentarii de la PSD, ALDE si UDMR. Au fost 15 voturi pentru si 7 impotriva.

10:42 - Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ajuns la Parlament unde urmeaza sa fie dezbatuta si votata motiunea de cenzura impotriva Guvernului din care face parte. El a fost intrebat de jurnalisti de amendamentele adoptate miercuri in Comisia Iordache, care sunt devastatoare pentru independenta magistratilor. Toader le-a tinut jurnalistilor o lectie despre cum un proiect nu produce niciun efect pana nu devine lege, explicand ca nu intelege ingrijorarile.

"Eu va spuneam de foarte multe ori ca trebuie sa stim reguli si principii. Daca ele sunt corecte, sanatoase si noi le stim, pe masura gasim si raspunsul intrebarilor pe care le formulati. Nu judecati forma intermediara a legii, proiectului de lege, indiferent in ce stadiu e, ca el nu produce efecte", le-a spus Toader jurnalistilor.

10:30 - Iordache nu intelege exact cum functioneaza o initiativa legislativa. Ii explica deputatul USR Stelian Ion. Iordache ofteaza si isi pune mainile pe cap, dupa care isi consulta telefonul.

10:26 - Documentul de lucru are in aceasta dimineata 494 de pagini, desi miercuri avea circa 440, atrag atentia jurnalistii de la HotNews.ro.

10:22 - Iordache si-a adaptat discursul situatiei. De la "alta intrebare", acum a trecut la sintagma "alte interventii".

10:18 - Deja s-au impotmolit discutiile. PNL cere pauza, Iordache ii anunta ca vor fi in pauza oricum de la ora 11:00, cand in plen e dezbatuta si votata motiunea. Discutiile vor fi reluate de la ora 14:00. Se decide sa fie sarite doua articole pana vor fi aduse lamuriri, asa ca s-a ajuns la articolul 30.

10:10 - Jurnalistul Liviu Avram a postat pe pagina personala de Facebook o inregistrare de miercuri seara, cand, la finalul discutiilor, Iordache a uitat ca microfonul e inca deschis si a continuat discutiile cu UDMR si colegii din PSD.09:50 - Dupa 20 de minute de dezbateri pe proceduri, ramane cum a stabilit Iordache si incepe dezbaterea pe amendamente.

09:46 - Intervine si PSD-istul Eugen Nicolicea: "Invocarea propriei culpe nu produce un efect. Doriti reluarea discutiilor pentru ca nu ati fost aici. Exclus asa ceva. (...) M-am saturat de incalcarile de regulament ale domnului Stelian. A fost un termen de depunere a amendamentelor. Aruncati cu piatra in cei care au muncit si noaptea".

09:42 - Iordache anunta ca in niciun caz nu vor fi reluate discutiile pe articolele adoptate. "A fost act de vointa al dvs ieri sa plecati si va reamintesc ca majoritatea amendamentelor au fost adoptate depuse de asociatiile profesionale sau de CSM", spune Iordache, care e contrazis imediat de Stelian Ion de la USR - "majoritatea amendamentelor propuse de CSM au fost respinse. Le-am preluat, le vom sustine in plen, dar facem aceasta precizare".

09:37 - Ia cuvantul liberalul Ioan Cupsa: "Grupul PNL s-a reintors la dezbateri pentru ca in tot cursul zilei de ieri ati oferit garantii ca aceasta e o dezbatere reala si Dumnezeu sa ne ajute ca asa va fi".

"Avem si propuneri pe care dorim sa le facem:
1 - sa supuneti la vot cererea mea de reluare a dezbaterilor a amendamentelor discutate ieri.
2 - PNL va prelua toate propunerile facute de asociatiile profesionale si institutiile si autoritatile publice ca ele sa devina amendamente si sa fie dezbatute", cere Cupsa.

09:30 - Florin Iordache da startul lucrarilor in comisie, cu o jumatate de ora mai tarziu decat anuntase miercuri. PNL s-a intors la masa discutiilor. Iordache ii anunta ca s-a ajuns la articolul 28 la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si ii informeaza de procedura.

"Ca regula generala, toate amendamente care nu au fost adoptate se regasesc in tabelul de amendamente respinse", anunta Iordache, precizand ca ele vor putea fi sustinute apoi in plen.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 22636 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
53 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Vai de capul nostru !

Avem probleme grele. Nu se stie cum va reactiona UE.Oricum, nu vom mai fi tratati bine !

 

O dezbatere serioasa pe Legile Justitiei trebuie sa aiba loc in

Comisia permanenta a Parlamentului, nu in "Comisia ciordache", organizata si acompaniata de penalul dragnea.
Ce fac penalii alde_psd acolo este doar un show ordinar, nedemn de o tara membra UE si NATO!

 

ANTI psd+alde

Ce miscari si priviri banditesti.....inceraca sa se ascunda dupa microfon......astia chiar ne cred prosti!

 

Singura solutie sa scapam tara sunt

Actiunile civice.

doanelor si domnilor, atatia cati ati mai ramas,

ascultati sfatul ministrului buze-reci si dormiti linistiti, pe amandoua urechile.
"Nu judecati forma intermediara a legii, proiectului de lege, indiferent in ce stadiu e, ca el nu produce efecte", le-a spus Toader jurnalistilor.

Stati linistiti la tv, nu va deranjati, nu este nimic periculos. Nu vi se coace nimic. Acum se betoneaza numai ultimul kilometru din autostrada Bucuresti-Moskova si se toarna ultimul strat de asfalt, ca sa nu va zgaltzaiti prea tare cu Moskviciul personal. Prioritate ramane tot de dreapta, iar volanul ramane tot la stanga :)))

In curand vine si sarbatoarea cuirasatului Potemkin, puteti sa iesiti si sa cantati din babalaika. Cele mai bune salutari din Diaspora, eu sunt mandru de vigoarea cu care va aparati voi insiva si viitorul vostru. Inca putin stat de stanga si o sa nu mai aveti dreptul nici ca maraiti, ca acum... O sa puteti sa va uitati la mocirla3 si sa va numarati salariile mirobolante :(((

un fleac ...

... se pregateste o dictatura parlamentara si indirect posibilitatea unui partid - a se citi, presedintele partidului - sa aiba intreaga putere, dictatura ca pe vremea Secretarului General al Partidului. Presedintele o sa fie un cetatean decorativ, ales de alti cetateni decorativi si fara dreppturi. Dictatura saraciei, electoratul sarac care o sa voteze vesnic o dictatura care sa le ofere niste laturi...

daca astea sunt puterile presedintelui, ar trebui

amputate complet... “A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta". Klaus Iohannis 1 noiembrie 2015

Așa ceva ...

"Puterile presedintelui Romaniei sunt amputate rand pe rand de Iordache"
Foarte bine face, și așa avea atribuții prea multe, nu ați văzut că la conferințele de presă o trimite mereu pe Pușcalău?!?

 

lasa ba Blegosule, ca o s-o votati pe Firea in

locul lui Iohannis, si dupa aia veti trage sforile pe invers, ca sa aibe Firea puterile pe care i le-ati luat lui Iohannis.
trebuie sa constat ca sunteti destepti de numa: voi n-ati lovit in Iohannis, ati dat cu maciuca in institutia prezidentiala. problema e ca nu va dati seama, ca asta ar insemna sa ganditi...
se vede din avion ca va temeti...

normele UE...

nu e nimic altceva,decat o aliniere la normele UE,referitoare la justitie.In rest,happy thanksgiving !

Ce vorbești ...

Păi ori este scandal, ori este război, hotărați-vă odată! Eu mai degrabă cred că este război, așa cum a afirmat doamna Dogioiu, mai ales că sirenele sună incontinuu de azi dimineață!😊😊😊
P.S. Ce mare este disperarea, hai cu reforma!

 

Reforma " Rodica Stanoiu", a?

Poate ca pana la urma reusiți să stricați ceva, dar tot la temniță vor ajunge talharii...

Atac la statul de drept..
Atac la siguranta nationala..

Sună bine ?

la temnita cu talharii !!!....Da,dar cu talharii

:).....

Ciordache ciordeste spaga de la Draknea...

jos Ciordache....la puscarie cu Draknea in celula!

...........................Pasarea Malai Viseaza!

...daca voi nu stiti,PSD Stie clar cine au fost Votati sa Faca si Desfaca dupa cum cred Ei!Nu trebuia sa va Trageti un glont in picior, pentru ca acum sa va plingeti ca Poate Doare!Din '89 incoace!Si acum Cred Daca ar fi Alegeri tot PSD-ul ar Cistiga!Intr-o Tara Dezbinata,in Degringolada Programata catre Moskova!FedeRaskia va asteapta cu bratele Deschise!
viorel ratiu cincinnati oh usa

 

Ziare.com by Bengosi PilULE Prazilieni Maroni & Manelistii Sudisti!

Smirfi Poti sa latri si la stele ..
poti sa-ti dai zilnic un nume nou--
TOT o P il U L A blogovita ramai :))))
Jos Guvernu de RRomi Bengosi ....
La zid cu Porrkarul !!

ai?

Pare ca esti un om care vrea sa faca rau celor din jur.
Si cand zic asta sunt convins 100% nu 99.9%.

muc,

stai dreaqu cuminte ca implozezi.
oricum tu esti un prostan ba, dtmrtimtii.

Ce comentariu

N-are nici un sens. Parca e scris de cineva sub influența coke.

hmmm...au luat-o pe aratura rau...

asa ca e dreptul fiecaruia sa se apere in fata gioistilor...ce mai stati, la latrina cu ei...si luati banii furati...si sa plateasta scump, elucubratiile legislative....evident, daca lumea e inerta atunci e pe meritate...toate bune, cr

 
 

 

Infractonariada - adptare a "Internationalei" socialiste

la realitatea autohtona 2017 (L.S.)
------

Sculati, voi emanati ai tarii,
Voi, infractori de frunte, sus!
Sa fiarba-n inimi razvratirea,
Sa-ncepa al lumii vechi apus!
Sfarsiti odat’ cu frica de catuse,
Sculati, voi cei penali numiti,
Ca maine sa furati in voie,
Luptati ca legea voi sa fiti!
------
Refren: Hai la lupta cea mare,
Hot cu hot sa ne unim,
Infractonariada
Prin noi s-o faurim!
------
II.
Sculati, nu-i nicio mantuire
In regi, corecti sau dumnezei!
Unire, voi corupti, unire,
Si tara va scapa de ei!
Ne tot vanara hastagistii,
Zicand ca-n lux eu, biet, ma scald,
Sa ne unim toti infractorii,
Sa batem fierul cat e cald!
------
III.
Descurcareti ai tarii, suntem
Partidul, mare muncitor!
Iar tara este bunul nostru,
Ceilalti sa plece unde vor!
Cand leii strazii, #rezistentii,
N-or mai putea sa ne-ncolteasca,
Vom fi stapani pe tot ce misca
In vechea Tara Romaneasca!

 

Refren

Hai la lupta cea mare,
Pe codruta sa o aparam
Din 6,41 nota 10 sa-i acordam
O sufragerie noua sa-i cautam
In ordonanta de urgenta sa o moficam
Si in Monitorul Oficial sa publicam

PS: Noaptea ca hotii, ziua ca cistitii...ca ciuma rosie, portocalie , ca toti ciumatii dar curati ca postacii...
Despre spaga luata 2 ani consecutivi si la rind constind in soriciul adus pe drumul porcului, pe tel drum de Teleorman, despre dansul in vie si in toate intirniriile in care apare cu penalul Ghita, pe cind??? Caragiale perfect

Interesant

Nu stiu daca o sa intelegi, dar incerc !
Ca sa prinzi infractori, de multe ori te imprietenesti cu ei ca sa le intelegi felul cum gandesc !

 

Ce faci mai eu-2k, ai inceput sa "comiti versuri"?

E cam greu cu 4 clase, nu-i asa?
Da nu-i nimic, consoleaza-te cu gandul ca trenul are doar 2 clase!

Interesant

O sa stam linistiti cand o sa vedem mafia PSD+alde la locul ei : la puscarie !

 

Asta o aud de peste 20 de ani si inafara de cateva condamnari

simbolice, nu s-a miscat nimic.
Lui nastase trebuiau sa-i dea 25 de ani si sa-i confiste averea. A facut putin si a ramas cu banii. Ca el sunt multi. Sunt convins ca numarul celor care detin averi imense si traiesc in libertate fara nicio teama, depaseste si cele mai pesimiste pareri.
Cainii latra, ursul...

Interesant

Si tu crezi ca o justitie "reformata" de mafia PSD+alde (adeptii lui Adrian Nastase si ai mafiotilor ca el) va aresta mai multi mafioti decat se intampla astazi ?
Daca tu crezi asa ceva esti cel putin naiv !

Asa este.

Trebuia sa punem mana pe arme nu pe steaguri la 22 decembrie 1989. Trebuia sa-i fi macelarit pe toti din PCR, Securitate si Militie, cu tot cu familiile lor.

@eu-ca 14.48

- iote' unde era nichita ... sergheevici hrusciov ! :o)))

"Comisia Iordache a continuat sa mutileze Legile Justitiei. Tinta de joi - puterile presedintelui"

Interesant

Ba Tudorel Sluga Model !
Care parte din urmatoarea fraza nu-ti este clara ?
Borfasii din mafia PSD+alde+udmr+minoritati nu au dreptul sa modifice legile justitiei !
Ca tot isi spui profesor doctor (se pare ca ai obtinut aceste titluri universitare prin frauda ca altfel nu es explica)!
Spune-mi si mie unde ai mai vazut ca borfasii sa reformeze justitia ?

 

In tara noastra "imposibilul" a devenit deseori realitate.

Dovada sunt ultimii 27 de ani.
La deceniile dinainte de Revolutie, nici nu vreau sa ma mai gandesc.

Este foarte simplu

Mafia PSD a facut tot ce a vrut din 1990 pana astazi deoarece indivizii cu carte au lasat votul in mana celor care se multumesc cu o galeata de ulei si zahar !
Mai mult, mafia PSD a fost creata si acum este sustinuta de fostii securisti ai lui Ceuasescu si puradeii acestora, principalii beneficiari ai momentului decembrie 1989 !

F.iordache..urare

C(iordäche)scule späleate-as in alveole cu Sll.b.oz

 

oare ma insel?

10:47 - A fost adoptata propunerea Uniunii Judecatorilor din Romania (UNJR) prin care "presedintele nu mai poate refuza numirea procurorilor si judecatorilor simpli, dupa ce acestia au absolvit examenul de capacitate".

E interesant cum se copiaza tacticile de fraudare a banului si in fraudarea democratiei... vrem sa mimam procesul democratic? facem sa mai fie la fata locului un cunoscut/interpus care sa aranjeze apele in asa fel incat sa impuscam 2 iepudi dintr-un foc... 1) nu noi am propus... 2) dar s-au ascultat si parerile celorlalti si le-am si implementat... seamana a GIO? poate ma insel...

 

Interesant

Ciordache continuă "reforma" justiției: "Fiul lui Dragnea va fi numit șef al DNA! Tot fiul lui Dragnea va fi și procuror general și comandant suprem al forțelor armate, că e tanăr și poate. Astfel se asigura si independenta justitiei".

 

Domnu´Gile, dvs sunteti roman? Intelegeti limba asta?

Eu scriu ca nastase ar fi trebuit sa stea-n puscarie pana la moarte si sa i se confiste averea si dvs ma-ntrebati daca eu cred ca mafia psd va aresta mai multi raufacatori! Ce are una cu alta?
Eu subliniez faptul ca justitia ar fi trebuit sa aplice pedepse mult mai drastice si dvs o dati cu psd-ul! Pe vremuri, pe forumul asta toti cei care postau impotriva lui basescu erau automat stampilati ca psd-isti. Metoda de mobbing mai comunista/josnica, nu exista. Incredibil cum rastalmaciti, cum provocati, cum jigniti. Salutati-l pe basil, probabil ca el e azi in schimbul doi.

Interesant

Este foarte simplu sa zici ca esti impotriva tuturor !
Din pacate traim in Romania si trebuie sa alegem intre variantele care ne sunt oferite in acest moment :
1. sustinerea mafiei PSD+alde si controlul justitiei de catre interlopi si mafioti
2. apararea justitiei asa cum este in acest moment. Nimeni nu spune ca dupa 10 ani Romania are o justitie perfecta, insa nici nu putem sa-i lasam pe cei care au dosare penale sa macelareasca dupa pofta inimii justitia pe care am reusit s-o construim cu greu in 10 ani .

Cat despre basisti, sa stii ca in 2012, cand era nebunia anti-basista la apogeu, incercam sa conving pe site-uri ca formarea USL-ului este o lovitura data tuturor fortelor politice care au luptat dupa 1990 impotriva noului PCR (mafia PSD de astazi). Bineinteles ca aproape toti imi aruncau in fata ca sunt basist ! Din pacate rezultatele formarii USL-ului se vad astazi cand opozitia la mafia PSD este aproape nula !

Cat despre Adrian Nastase, daca aveam o justitie la nivelul celor din tarile dezvoltate (imposibil de realizat in 10 ani) Adrian Nastase era inchis pe viata si, mai mult, Liviu Dragnea intra in 2018 in al 11-lea an de puscarie ! Iar mafia PSD nu ar fi existat !

Va rog sa nu jigniti prin

comparatie romanii.Gile e ardelean din Marginimea Sibiului si trebuie inteles si tratat ca atare.

Lupta cu Grupul Infractional Organizat care incearca sa subordoneze

Justitia se intensifica.Acest expert in a frauda, Iordache-Alta intrebare, sprijinit de fratele sau mai mare, Eugen Nicolicea continua sa se dea in stamba, nerenuntand nici in ruptul capului la modificarea Legilor Justitiei in favoarea Politicienilor Corupti. Shalom

 

Ciordache va adninistreaza actul II din "Visul unei nopti de iarna"

scrisa de dramaturgul daddy. In piesa mai joaca si olgutza in rolul Desdemonei, tudose in rolul Maurului si ciordache in rolul lui Jago (il dubleaza in cele mai periculoase cascade, buze-reci).

Vad ca voia buna si umorul domnesc. De aceea v-am si felicitat atat de calduros (inaintea scumpirii gazului si eletricitatii) pentru promptitudine cu care societatea civica iese in strada cu milioanele. Inca putin si o sa depasiti in numar milioanele scoate pe strazi paralele de catre daddy itself (stiu ca IT se foloseste pentru obiecte si bolovani, de aceea l-am folosit :)))

Somn usor dragii mei, socialismul va vegheaza atat pe voi cat si pe copii vostri.
Sa visati frumos :))) la plaje brasiliene si cazinouri din insula Belina, a doua pe stanga langa insulele Belize.

 

De-a rasu'-plansu': Carmen Dan a fost abuzata sesual

"Incredibil! Imbecila de la Interne, Carmen Dan, a scris in plangerea de la DIICOT că a fost abuzată sexual de Romică Părpălea! Procurorii au rămas perplecși și au chemat-o joi să dea amănunte. Imbecila a greșit articolele legii! Cand a ieșit de la DIICOT a spus că a fost o eroare materială! Singura eroare materială este chiar ea!"

ANTI psd+alde

Ciordache face ce vrea in tara lui papura voda.............. dar poporul nu iarta!

 

......unde esti tu Tzepes Doamne?...'Poporul' aproba si Iarta?

...Nu Au ce Ierta,ca Poporul i-a Votat sa va Conduca!Sa-si ceara Iertare ca romanii i-au votat Coplesitor?UE nu va poate Forta sa votati Altfel decit Vreti,din '89 incoace!Pentru 'Astia' ati votat!Kakaia Problema?Exista parc 'rusesc' in Bucuresti? Dece nu ar avea si statuia lui Putin?
viorel ratiu cincinnati oh usa


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor