La aproape 87 de ani, Florin Piersic a povestit episodul tragic care i-a marcat toată viața

Miercuri, 14 Decembrie 2022, ora 07:07
5964 citiri
La aproape 87 de ani, Florin Piersic a povestit episodul tragic care i-a marcat toată viața
Florin Piersic va împlini curând 87 de ani FOTO facebook

Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori din istoria României, va împlini luna viitoare 87 de ani.

El a fost prezent la Târgul de Carte Gaudeamus, unde și-a lansat prima lui carte, "Viaţa este o poveste", în care este redat şi un episod care îl urmărește și azi, deoarece i-a îndoliat familia și i-a marcat toată viața.

„M-am dus la Paris, am făcut o plimbare în Montmartre şi acolo am văzut pictori care stăteau şi pictau sau îşi vindeau tablourile. Asta este o întâmplare, după părerea mea, senzaţională, am văzut-o pe sora mea care era înecată deja de 15 ani. Şi-am văzut-o în tablou. Ea era. Am întrebat cât costă tabloul şi cineva mi-a spus cinci franci. Am mai făcut câţiva paşi, m-am scotocit prin buzunare că aveam nişte bani, am venit să o cumpăr, dar nu mai era. L-am întrebat pe cel care vindea tablourile şi mi-a spus că a trecut cineva şi l-a luat. (…) Când am sunat acasă şi am vorbit cu mama, i-am spus că sunt la Paris. Aveam 22 de ani. Mama mi-a spus: Florin, să fii liniştit. Lucica a venit să te vadă acolo. D-aia s-a întâmplat povestea asta”, a povestit Florin Piersic.

Sora lui, Lucica, s-a înecat în Prut când avea vârsta de 15 ani.

Alături de Florin Piersic a stat soția lui, Anna Torok, cu care actorul s-a căsătorit în anul 1993, după 7 ani de relaţie. El a mai avut două mariaje, cu regretata Tatiana Iekel, care i l-a dăruit pe Florin Piersic Junior (54 de ani), și cu Anna Széles, cu care îl are pe Daniel Piersic (46 de ani).

Eveniment Quarterly Report

Franța, inclusiv capitala Paris, se confruntă cu o invazie de ploșnițe
Franța, inclusiv capitala Paris, se confruntă cu o invazie de ploșnițe
Guvernul francez încearcă să elimine ploșnițele care s-au înmulțit în mijloacele de transport în comun, cinematografe și spitale. În videoclipuri distribuite în mediul online se...
Cum a apărut Emma Răducanu la Săptămâna Modei de la Paris: "Nu, nu regret nimic" FOTO
Cum a apărut Emma Răducanu la Săptămâna Modei de la Paris: "Nu, nu regret nimic" FOTO
Deși nu mai joacă tenis de câteva luni, fiind în recuperare, Emma Răducanu continuă să fie în centrul atenției. Ea a participat la Săptămâna Modei de la Paris, unde a purtat o...
#florin piersic, #tragedie, #moment viata, #sora, #Lucica, #Paris , #stiri vedete
Comentarii
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5
Ziarecom.a povestit de cel putin 3 ori la A3.. Voi acum ati aflat.