Florin Piersic Jr, despre relatia cu tatal sau si cum il percep femeile

Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 16:25
12964 citiri
Florin Piersic Jr, despre relatia cu tatal sau si cum il percep femeile
Foto: Evo Tv

Florin Piersic Jr a vorbit in cadrul unui interviu despre maturizarea sa destul de tarzie, dar si despre relatia cu tatal sau. Actorul a comentat si modul in care este perceput de catre femei.

Piersic Jr. a declarat pentru Evo Tv ca si-ar dori sa realizeze un documentar cu tatal sau "asa cum nu il stie lumea".

"Are momente in care sta pur si simplu si se gandeste la ale lui, iar uneori este multa agitatie in jurul lui. M-ar interesa foarte tare ca lumea sa il descopere, inca visez la asta, dar trebuie sa imi rup din timp cateva luni sa stau cu el, sa adun material, sa mai fie langa mine niste oameni care cred in asta. O sa ma gandesc", a spus tanarul actor.

Regizorul a adaugat ca tatal sau "este foarte ocupat, e minunat ca joaca si acum. Harul lui care este imprastiat la oameni, sunt foarte fericit. Exista oameni de varsta lui care au fost uitati. Stau si se uita intr-un album. Nu are cum sa-si dea pauza. Nu are voie sa-si dea pauza".

Florin Piersic junior, la TV Ziare.com: Basescu ar lua Oscarul pentru rol

Piersic Jr: Femeile au descoperit ca sunt un barbat profund

Artistul a discutat in cadrul interviului si despre relatiile sale si modul in care a fost perceput de catre partenerele sale.

"Femeile cu care am stat mai mult timp au descoperit ca sunt un barbat profund. Au existat etape delimitate doar de anumite femei in viata mea. Am avut relatii lungi, 4 ani, 6 ani si cred, altfel nu ar fi stat cu mine", a adaugat Florin.

Florin a mai spus ca viata sa este marcata de femeile din jurul sau, ba chiar a mentionat ca datorita unei prietene, al carei nume nu a dorit sa il faca public, a scris "Romantic Porno".

Acesta a adaugat ca in timpul scrisului s-a "autocunoscut", "am reusit sa exorcizez niste demoni, sa ii transform in ceva artistic. Era modalitatea de a scoate afara, fara sa ranesti pe ceilalti. Care era varianta? Sa ma duc intr-o emisiune, sa ajung pe prima pagina a tabloidelor ca am improscat cu noroi in stanga si in dreapta? Nu era varianta buna. Cred ca scrisul era singura cale".

Si daca il stiati pe Florin ca fiind un rebel, acesta spune ca "rebeliunea asta este falsa".

"Exista o anumita imagine in care sunt artistul rebel, nemultumit. E falsa. Rebeliunea asta este falsa. A fost creata, ca mi s-a intamplat sa merg la un eveniment in trening, nerespectand codul. A fost o perioada de multi ani in care m-am intrebat daca am ce cauta in lumea aia, lumea asta. Nu ma multumeam decat cu statutul de actor. Asteptam sa vina un regizor sa ma traga de maneca, hai sa facem asta, e cea mai mare tampenie. Am pierdut foarte mult timp. La 25-30 de ani timpul curge mult mai lent. Acum rapid trece", a adaugat actorul.

A.G.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Florin Piersic junior, #Florin Piersic Jr , #Florin Piersic junior