Ei sunt Romania: Florin Piersic: Stiati, scumpii mei, ca o inima poate saruta o alta inima?

Duminica, 01 Decembrie 2013, ora 08:40
7499 citiri
Ei sunt Romania: Florin Piersic: Stiati, scumpii mei, ca o inima poate saruta o alta inima?
Foto: Libertatea

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiti actori romani, iar acest lucru il stie foarte bine maestrul. Cu ocazia zilei 1 Decembrie, marele actor roman isi arata si el recunostinta fata de cei care i-au agatat de aripi "pana alba de care are nevoie" ca sa mai poata zbura.

Orice om care a stat de vorba macar cateva minute cu Florin Piersic stie cum este sa simti furnicaturi in tot corpul si sa ti se umezeasca ochii, desi nu vrei sa ti se observe emotiile. Acesta este efectul pe care il are marele actor asupra celor care sunt constienti de ce reprezinta el.

"Pentru un actor ca mine - care sunt la o varsta atat de frageda ca nu imi vine sa cred ca deja au trecut atatia zeci de ani de cand eu am pasit pentru prima oara pe o scena - scena este totul. Filmul cam tot asa. Emisiunile de televiziune sau pentru diversele televiziuni le-am facut cu placere. Uneori au fost foarte multe, uneori au fost mai putine, pentru ca adevarul adevarat este ca am incercat sa ma leg de acea fraza romaneasca care spune 'Mai rarut e mai dragut'", a declarat Florin Piersic pentru Ziare.com.

Actorul abia s-a intors din Elvetia, unde a jucat "Straini in noapte". Romanii care l-au intampinat si aplaudat in afara tarii l-au facut pe Florin Piersic sa simta, inca o data, cat de iubit este.

"Trebuie sa va spun ca acestor romani pe care eu i-am intalnit, acesti minunati oameni care ne-au asteptat cu bratele deschise si cu flori si cu aplauze nesfarsite, lor le datoram noi totul", a mai spus actorul.

Cand vorbeste despre oamenii din tara sa, lui Florin Piersic i se simte emotia in voce, emotie pe care ti-o transmite, care te face sa amutesti si sa iti doresti doar sa stai si sa il asculti cat mai mult.

"Si pentru ca vine aceasta minunata zi de 1 Decembrie, care este ziua Romaniei, trebuie sa adresez tuturor celor care pentru noi, pentru mine in orisice caz, sunt oglinda mea. Dumnealor sunt pulsul meu, dumnealor sunt tot ce avem noi mai bun. Pentru ca noi dumnealor ne adresam. Pentru asta eu astept cu emotie ziua de 1 Decembrie, pentru ca imi este drag sa vorbesc pentru cei care sunt martorii existentei mele", a continuat cel care a facut istorie pe scenele romanesti si nu numai.

Florin Piersic ne-a marturisit ca in momentul in care l-am rugat sa transmita un mesaj romanilor nu a fost sigur de ceea ce trebuie sa spuna. Dar pana la urma a vorbit si a facut-o in stilul sau aparte.

"Nu am ce sa spun decat atat: am satisfactia, bucuria ca acesti spectatori, romanii pe care ii iubesc - din cauza asta nu am putut sa ma despart de aceasta tara si nu as putea intarzia nicio clipa undeva fara sa ma gandesc ca sunt asteptat acasa - dumnealor mi-au agatat mie la aripile mele, care sunt destul de obosite deja, mi-au agatat acea pana alba de care am eu nevoie ca sa mai pot sa zbor. Pentru asta le multumesc", a mai spus Florin Piersic.

Aveti un prieten cu sufletul pe tava pe care il cheama inca Florin Piersic

Actorul a mai transmis romanilor sa aiba parte de o sarbatoare nationala cu bine, cu sanatate, La sfarsitul mesajului, Florin Piersic a vrut sa le adreseze si o intrebare iubitilor sai romani.

"As mai vrea sa ii intreb ceva pe dumnealor. Au stiut pana acum ca o inima poate saruta o alta inima? Ati stiut pana acum, scumpii mei, ca o inima poate saruta o inima? Ei bine, asta fac eu acum. Cu prilejul acestei zile nationale minunate pe care v-o doresc din toata inima cu sanatate. Va doresc tot ce imi doresc mie, cu dragostea si recunostinta ce vi le port si pe care poate unii dintre dumneavoastra, daca nu chiar toti, foarte bine le stiti.

Adica, stiti ca ma daruiesc cu drag, cu multa emotie si cu speranta. E cuvantul pe care il iubesc cel mai tare. De asta va doresc tuturor ca de 1 Decembrie sa aveti bucurii, sa aveti sanatate si in orice caz sa stiti ca aveti un prieten cu sufletul pe tava pe care il cheama inca Florin Piersic", a incheiat actorul.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Florin Piersic 1 decembrie, #Florin Piersic mesaj romani, #Florin Piersic romani, #Florin Piersic zi nationala , #teatru