Ziare.com

Prunea: UEFA si FIFA privesc cu ingrijorare la ce se intampla in Romania

Joi, 14 Mai 2009, ora 18:58

   

Prunea: UEFA si FIFA privesc cu ingrijorare la ce se intampla in Romania
Florin Prunea a descris cele noua ore petrecute la DNA si spune ca nu-si reproseaza nimic din cele facuta pana acum la FRF.

"Am stat noua ore la DNA pentru ca voiam sa lamuresc anumite lucruri. S-au facut multe speculatii, au fost multe minciuni. A fost un concurs de imprejurari ca am stat noua ore la sediul DNA.

Nu am ce sa-mi reprosez, am facut totul cat se poate de corect. Daca as avea posibilitatea, as face aceleasi lucruri. Toata lumea vorbeste de DNA ca de 'Bau-Bau', dar nu este asa. Eu am mai fost acolo si in Dosarul Transferurilor, sunt doar niste oameni care incearca sa faca dreptate.

UEFA si FIFA privescu cu ingrijorare la ce se intampla in fotbalul romanesc, dar ei nu se amesteca pentru ca au incredere ca fiecare federatie poate face curatenie in ograda proprie", a declarat Prunea la Sport.ro.

Directorul departamentului de Relatii Internationale al Federatiei Romane de Fotbal, Florin Prunea, a parasit sediul DNA Pitesti joi, in jurul orei 16.50, dupa aproximativ noua ore de audieri.

Citeste mai multe despre Florin Prunea audiat DNA Pitesti
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 752 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Fara grija;

in Romania nu numai Fotbalul ci Totul este INGRIJORATOR !!

 

Ligusitorule

Ma induioseaza profund ce spune agariciul asta. Sper sa citeasca si aia de la UEFA declaratia asta si sa rasufle usurati, pentru ca in Romania totul este OK de fapt. O sa se rezolve toate asa cum vor cei care-si dau limbi in kur unul altuia prin birourile federatiei.

 

Nu mai folosi numele lui Agarici

Dumneata nu esti in stare sa navighezi intre doua circiumi fara sa indoi burlanele. Darmite sa ai in fata 20 de butoane si sa zbori 2 minute inainte de a-ti rupe gitul.
Citez din wikipedia despre eroul Agarici:
La revenirea la sol, Agarici a fost felicitat de comandantul flotilei, ca si de camarazii săi. Unii dintre ei, ca de pildă veteranul de război Traian Moraru, membru al A.S.A.B., isi amintesc si povestesc cu emotie acest episod remarcabil de la inceputul războiului.
Remarcabila victorie a fost citată prin ordin de zi pe armată, fiind apoi preluată si amplificată de ziare si de Radio Romania. Celebritatea lui Agarici a fost asigutată si prin versurile lui Păstorel Teodoreanu, puse pe note de Gherase Dendrino pentru un slagăr la modă in vara lui 1941.
"A plecat la vanătoare Agarici A plecat ca să vaneze bolsevici…"
Veteranii din al doilea Război Mondial (chiar si din trupele terestre) isi amintesc cum il fredonau atunci cand avioanele cu cocardă tricoloră survolau linia frontului.
Din păcate, probabil ca urmare a invidiei unor superiori, la 3 august 1941 Horia Agarici a fost mutat de la Escadrila 53 la I.A.R. Brasov, ca pilot essayeur, desi intre timp fusese decorat cu: “Virtutea Aeronautică clasa a treia", “Coroana Romaniei cu spade si panglică de Virtute Militară clasa a cincea" si cu “Crucea de fier" germană, fiind avansat la gradul de căpitan aviator. Mai tarziu a revenit in luptă, reusind ca, pană la sfarsitul războiului să mai doboare incă trei avioane inamice, cu toate că firea lui poetică si nostalgică il arăta superiorilor ca pe un tip incapabil să lupte.
După razboi, căpitanul aviator Horia Agarici este trecut in rezervă, pentru a presta diferite activităti fără nici o legătură cu meseria si pasiunea lui, zborul. Ca o consecintă a servitudinii fată de Moscova a regimului comunist din Romania, in anul 1955 el este degradat, ca si alti aviatori care se distinseseră pe frontul de est. A fost reabilitat si i-a fost redat gradul de căpitan de abia in 1965.

A murit in 1982, la Eforie, fiind inmormantat cu onoruri militare.

dna nu-i jilava

sa vedem ce o sa mai zici dupa ce vei locui 1825 zile la jilava,chiar si cu telefon mobil la tine.succesuri.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor