Ce coechipier l-a bătut pe Florin Tănase la FCSB: Mihai Stoica a povestit tot VIDEO

Miercuri, 11 Ianuarie 2023, ora 14:25
2753 citiri
Ce coechipier l-a bătut pe Florin Tănase la FCSB: Mihai Stoica a povestit tot VIDEO
Florin Tănase

Mihai Stoica a făcut istoricul conflictelor de la FCSB, povestind episoade mai puțin cunoscute.

În interiorul oricărei echipe de fotbal există animozități, iar FCSB nu a fost scutită de episoade violente între jucători.

Astfel, la echipa roș-albastră au existat mai multe conflicte în ultimii ani: Tamaș versus Enache sau Florin Tănase versus Sulley Muniru.

Mihai Stoica a declarat că a preferat să pună batista pe țambal în cele mai multe cazuri. Excepție a făcut momentul în care Tănase a fost pocnit de Muniru.

"Ţin minte că odată erau să se bată Tamaş cu Enache. Şi am apreciat faptul că Enache nu a dat înapoi. Nu s-au bătut, s-au oprit amândoi.

Nu e problemă. Da, e ok! Eu vă dau cuvântul meu de onoare că am prins bătăi şi am închis ochii. Am zis: Băi, nu ştiu, nu am văzut, nu amendez. Sunt bărbaţi, ce să facă?! Să se zgârie pe faţă? Să se scuipe? Nu se dezvoltă animiozităţi, nu!

A, nu ce s-a întâmplat cu Sulley Muniru atunci, care a venit şi l-a lovit pe Tănase, care stătea pe scaun. După ce semicertaseră la antrenament. Aia nu, l-a lovit în vestiar, la revedere, să fii sănătos! Tănase a rămas blocat, a venit şi l-a lovit fără nicio...

S-a discutat atunci la momentul ăla. Jucătorii au intervenit, i-a despărţit... adică ce să despartă, că nu se face aşa ceva. Dar la antrenamente chiar e ok, te descarci, nu e problemă. Mie nu îmi placea când se juca rummy sau poker, pentru că dacă mizele erau mari, acolo se pot dezvolta animozităţi. Nu e ok, dar la miuţe nu e problemă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Citește și:
Lucian Becali, despre unchiul lui: "Gigi este pe plus în fotbal. Dacă nu iese pe plus în orice afacere, se retrage"
Lucian Becali, despre unchiul lui: "Gigi este pe plus în fotbal. Dacă nu iese pe plus în orice afacere, se retrage"
Lucian Becali a intervenit într-o discuție legată de apariția într-o emisiune televizată de sport a analistului financiar Iancu Guda. Lucian Becali e de părere că Iancu Guda este foarte...
Ce derby din Liga 1 se joacă în duminica Floriilor
Ce derby din Liga 1 se joacă în duminica Floriilor
LPF a anunţat, luni, programul etapelor 2 şi 3 din play-off-ul şi play-out-ul Superligii. Derbiul CFR Cluj - FCSB, din etapa a treia din play-off, se dispută la 9 aprilie, în Duminica...
#florin tanase, #FCSB, #muniru, #Mihai Stoica , #FCSB