Un vicepresedinte PNL cere sanctionarea lui Ghise

Marti, 11 Iunie 2013, ora 19:37
1675 citiri
Un vicepresedinte PNL cere sanctionarea lui Ghise
Foto: stiri.botosani.ro

Vicepresedintele PNL Florin Turcanu propune adoptarea unor masuri impotriva senatorului liberal Ioan Ghise, care a declarat ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze intrucat a tradat electoratul USL prin coabitarea cu presedintele Traian Basescu.

Turcanu considera ca astfel de declaratii fac deservicii USL.

"Trebuie facuta o analiza in interiorul PNL si luate masuri impotriva senatorului Ghise, care nu reprezinta punctul de vedere al partidului. Cred ca trebuie analizate cu maxima responsabilitate declaratiile colegului nostru", a afirmat vicepresedintele PNL.

Ghise si-a pus partidul in cap, dupa ce a cerut demisia lui Ponta: PNL se delimiteaza de atac (Video)

Ilie Sarbu cere excluderea lui Ghise din PNL: Il face praf pe premier

Florin Turcanu, care este si presedinte al filialei teritoriale Botosani a PNL, dar si presedinte al Consiliului judetean Botosani, este de parere ca declaratiile lui Ioan Ghise sunt facute la presiunea altor persoane.

"Sunt foarte multi oameni politici care de foarte multe ori raspund la comenzi dinafara partidului si care vor sa creeze haos in interiorul partidului si in USL", a adaugat Turcanu.

Ioan Ghise: Premierul trebuie sa isi dea demisia. Coabiteaza reprezentantii serviciilor secrete Interviu

Senatorul PNL Ioan Ghise a declarat, marti, pentru Ziare.com, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze pentru ca a tradat electoratul USL.

"Le-a spus premierul cetatenilor carora le ceream votul ca daca il aleg peste 3 zile se duce sa semneze acordul de coabitare cu Basescu? N-a spus. Daca spunea il mai alegeau? Poate nici macar deputat", a spus Ghise.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Florin Turcanu sanctionare Ghise, #Ioan Ghise demisie Victor Ponta , #stiri Florin Turcanu