Transferul lui Florinel Coman, pe ultima sută de metri: ”Este echipa Armatei”

Sambata, 13 Aprilie 2024, ora 13:17
1969 citiri
Transferul lui Florinel Coman, pe ultima sută de metri: ”Este echipa Armatei”
Darius Olaru și Florinel Coman foto facebook

Florinel Coman (26 de ani) urmează să semneze cu Al-Duhail, formație din Qatar, momentan ocupanta locului 6 în campionat.

Gigi Becali a declarat că Florinel Coman s-a înțeles deja cu noua lui echipă. ”Eu nu vă pot spune acum pentru că nu am acordul. Nu am acordul să vă spun că el va pleca. Nu vă pot spune unde, ce și cum. Da, așa știu (n.r - că Florinel Coman va pleca în vară)”, a spus patronul FCSB.

Detalii despre echipa la care va juca Florinel Coman au fost oferite de Valentin Lazăr (34 de ani), fost jucător la Dinamo și în Qatar.

„Am fost săptămâna trecută câteva zile în Qatar, cu familia. Fiul meu este mare fan Alibec, ține cu Farul. Am vorbit cu Denis să merg să-i dea un tricou, să facă o poză. Am stat de vorbă vreo 45 de minute înainte de antrenament.

L-am întrebat pe Denis dacă e adevărat cu Florinel Coman. Ar fi perfect pentru el să meargă acolo, ținând cont că are soție și fetiță și e o țară sigură, cu cele mai bune grădinițe, școli, universități din lume. Ar fi ideal pentru el, mai ales la salariul ăla. Denis mi-a zis că da, că știe și el ceva, dar nu dacă a acceptat sau nu”, a dezvăluit Lazăr la „DigiSport Matinal”, conform Gsp.ro.

„Este, practic, echipa Armatei. Când am mers eu acolo se numea altfel, Lekhwiya Club, între timp s-a transformat în Al Duhail și a fost luată de Emir, de Al Thani. Investesc foarte mult, îl au pe Coutinho. Au avut un sezon slab. Cred că au făcut o alegere bună, Florinel este un jucător care se pliază pe campionatul de acolo”, a adăugat Lazăr.

Quarterly Report - Editia 4

FCSB a anunțat un nou transfer, un internațional african
FCSB a anunțat un nou transfer, un internațional african
FCSB a anunţat, sâmbătă, că, începând cu sezonul 2024-2025, David Kiki va îmbrăca tricoul roş-albastru. Internaţionalul beninez în vârstă de 30 de ani a efectuat deja vizita...
Fostul jucător de la FCSB a marcat împotriva echipei campioane Al-Hilal
Fostul jucător de la FCSB a marcat împotriva echipei campioane Al-Hilal
Mijlocaşul român Andrei Cordea a marcat golul echipei Al-Tai, învinsă de campioana Al-Hilal cu scorul de 3-1, joi seara, la Riad, într-o partidă din etapa a 33-a, penultima, a ligii saudite...
#Florinel Coman, #transfer, #FCSB, #Qatar , #stiri fotbal