Înapoi la listarea arhivei

25 Aprilie 2011 - Vranceni prinsi la volan fara a avea permis de conducere

Doi barbati, din Focsani si Bucuresti, au fost prinsi de politisti pe arterele din judet conducand fara documentele care sa le ateste calitatea de soferi.

25 Aprilie 2011 - Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei, Epifanie Norocel, va fi prezent miercuri in mijlocul elevilor de la Colegiul National "Al. I. Cuza"

In a treia zi de Pasti, la Colegiul National "Al. I. Cuza" se va desfasura Concursul de spiritualitate crestina "Sf. Gheorghe purtatorul de biruinta".

25 Aprilie 2011 - Lauri pentru elevii de la Colegiul National "Unirea" la olimpiadele nationale de matematica si informatica

Opt dintre elevi au obtinut medalii de argint si bronz la cele doua competitii, calificandu-se astfel pentru probele de bataj in vederea constituirii loturilor nationale

25 Aprilie 2011 - Agricultorii din Vrancea militeaza pentru dezvoltarea dialogului social

Agricultorii din Vrancea militeaza pentru dezvoltarea dialogului social in speranta identificarii de proiecte de legi care sa le vina in ajutor.

25 Aprilie 2011 - Managerii cu experienta nu mai au loc in Vrancea

Calitatile manageriale ale unor sefi de institutii nu mai sunt agreate de catre autoritati.

25 Aprilie 2011 - Alegerile pentru primarul comunei Tulnici incep cu un scandal

Lupta electorala intre PSD si PDL se anunta a fi una dura inca de la constituirea Biroului Electoral de circumscriptie comunala din Tulnici.

25 Aprilie 2011 - Sfantul Gheorghe sarbatorit lunide vranceni

Romanii sarbatoresc luni in a doua zi de Paste Sfantul Mare Mucenic Gheorghe. In Vrancea sunt peste 30.000 de persoane care isi vor sarbatori numele.Dintre acestea doar 13 mii poarta numele de

25 Aprilie 2011 - Noi competente pentru medicii rezidenti

Ministerul Sanatatii a stabilit competentele tinerilor medici care se vor putea angaja intr-o unitate sanitara, chiar daca nu au promovat concursul de Rezidentiat.

25 Aprilie 2011 - De Paste urgente medicale la UPU ca intr-o zi obisnuita

Zile normale de lucru la UPU.

25 Aprilie 2011 - Vioara Stradivarius Elder Voicu vine la Focsani

Focsaniul este cuprins in cea de-a patra editie a Turneului National Stradivarius, organizat de Fundatia Culturala "Remember Enescu", concertul urmand sa aiba loc pe data de 8 mai.

25 Aprilie 2011 - Vinurile Vincon au luat trei medalii la Salonul Vinului de la Timisoara

La manifestare au participat cei mai buni producatori romani de vinuri, precum si firme specializate in domeniul distribuirii vinurilor.

25 Aprilie 2011 - Un focsanean candideaza pentru Comitetul Reprezentantilor de la Fondul Proprietatea

Daniel Panca este casier la firma Gimiad Impex SRL din Focsani si candideaza in nume propriu.

25 Aprilie 2011 - Vrancenii au ales sa petreaca Pastele in statiunile din judet

Pensiunile din Lepsa si Soveja sunt ocupate in procent de 90 %. Turistii care au preferat zonele montane din Vrancea sunt in mare parte localnici din judet dar si galateni si braileni.

25 Aprilie 2011 - Medicii de la Spitalul Judetean au fost pusi sa plateasca pentru bonurile de masa primite in zilele de garda timp de doi ani

Decizia apartine Curtii de Conturi si a fost luata in urma unui control de fond ce a avut loc in acest an.