Înapoi la listarea arhivei

22 Noiembrie 2012 - Alin Trasculescu, audiat la DNA in dosarul de trafic de influenta si instigare la spalare de bani

Fostul deputat Alin Trasculescu s-a prezentat, joi, la DNA, fiind citat in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta si instigare la spalare de bani.

22 Noiembrie 2012 - Memorialul Aristide Ghita, de vineri pana duminica, la Polivalenta

AJF Vrancea, in colaborare cu DJST Vrancea organizeaza in week-end-ul 23-25 octombrie 2012 a V-a editie a Memorialului de traditie Aristide Ghita. In acest an, memorialul este organizat pentru

22 Noiembrie 2012 - Incendii la cosurile de evacuare a doua locuinte din Soveja si Focsani

Interventii S.M.U.R.D.

22 Noiembrie 2012 - Drumul Dumbraveni - Bogza - Martinesti va fi asfaltat

Deputatul Nini Sapunaru, candidat USL la Camera Deputatilor in Colegiul 3 Dumitresti si senatorul Petru Filip, candidatul USL la Colegiul 1 Senat din Vrancea, au continuat, ieri, intalnirile cu

22 Noiembrie 2012 - Furau curent de la stalpul din fata portii

Patru persoane din comuna Cimpuri sunt cercetate de oamenii legii pentru ca ar fi furat energie electrica chiar de la stalpul din fata portii.

22 Noiembrie 2012 - Vrancenii de pe Valea Susitei voteaza cu Victor Roman

Candidatura social-democratului Victor Roman pentru Camera Deputatilor este sustinuta de vrancenii din zona de munte a Colegiului 6.

22 Noiembrie 2012 - Disparitia platformelor industriale, regretul focsanenilor din Sud

Deputatul Angel Tilvar, candidatul USL in Colegiul 2 Focsani Sud pentru Camera Deputatilor, s-a intalnit, aseara cu mai multi locuitori ai Cartierului Sud. Oamenii i-au spus candidatului USL ca vor

22 Noiembrie 2012 - Adapost de noapte pentru oamenii strazii, in cartierul Bahne

Ministerul Muncii asigura 90% din valoarea totala a proiectului derulat de Filiala de Cruce Rosie Vrancea, in parteneriat cu Primaria Focsani.

22 Noiembrie 2012 - 11 juniori vranceni merg la selectia de la Bacau

12 juniori de la CSM Focsani si cate doi de la cluburile Young Stars Panciu si AS FC Unirea Focsani au participat la primul meci de verificare organizat de Federatia Romana de Fotbal pentru

22 Noiembrie 2012 - Focsaniul "se lumineaza" de Ziua Nationala

Focsaniul imbraca saptamana viitoare, lumini de sarbatoare. De 1 Decembrie, Ziua Nationala vor fi aprinse ghirlandele de sarbatori montate pe strazile din municipiu.

22 Noiembrie 2012 - Directia Silvica taie mai putini brazi de Craciun

Directia Silvica va taia mai putini brazi in acest an. Deja s-a stabilit ca numarul de brazi care vor fi vandut din pepinierele statului nu va fi mai mult de 2700.