Înapoi la listarea arhivei

08 Martie 2013 - Sefii de la Finante au fost audiati in trecut de procurorii DNA in legatura cu afacerile lui Liviu Jitea

Asupra celor trei finantisti din Vrancea planau acuze referitoare la faptul ca l-ar fi ajutat pe omul de afaceri Liviu Jitea, care detine mai multe firme cu specific in domeniul producerii de bauturi

08 Martie 2013 - Detinutii de la Penitenciarul Focsani, fata in fata cu mamele si iubitele lor de Ziua Femeii

Ieri, Penitenciarul Focsani in colaborare cu Serviciul Umanitar pentru Penitenciare a organizat o serie de activitati dedicate Zilei Internationale a Femeii.

08 Martie 2013 - Unde petrecem de Ziua Femeii?

Astazi este o zi speciala pentru toate femeile deosebite din viata noastra.

08 Martie 2013 - ULTIMA ORA: Asalt cu mascati la Liviu Jitea la fabrica de lapte Vranlact. Trupele speciale efectueaza o perchezitie a depozitelor!

In aceasta dimineata, 12 mascati si oameni ai legii au patruns in incinta fabricii de lapte Vranlact, detinuta de omul de afaceri Liviu Jitea.

08 Martie 2013 - DIICOT: Liviu Jitea - evaziune cu alcool de 8 milioane de euro. Va fi retinut?

Omul de afaceri Liviu Jitea, milionar in TOP 300, este cercetat de procurorii DICOOT pentru trafic cu alcool, acesta fiind la aceasta ora la audieri la Galati, alaturi de mai multi angajati ai

08 Martie 2013 - Mariana Gradinescu, presedintele Judecatoriei Focsani: "Judecatorul nu este un mic Dumnezeu. E un om ca toti ceilalti"

Judecatorii. In penita stiloului lor stau dreptatea, adevarul si puterea justitiei. Multi ii blameaza, altii le multumesc, in timp ce unii uita ca si judecatorii sunt oameni. Fiecare simte dreptatea

08 Martie 2013 - Andrei Placinta, patru ani de inchisoare cu executare

Andrei Placinta, fiul fostului senator PDL Vrancea, Sorina Placinta a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare.

08 Martie 2013 - Incendii puternice provocate de cosuri de fum deteriorate

Interventii S.M.U.R.D.

08 Martie 2013 - Expozitie de pictura si recital de pian la Galeria Centrului Cultural Vrancea

Vineri, 08 martie 2013, ora 18.00, la Galeria Centrului Cultural Vrancea din B-dul Garii Nr.8 din Focsani va avea loc vernisajul Expozitiei de pictura - Carmen Mogos.

08 Martie 2013 - Somerii din Vrancea au putine sanse sa-si gaseasca un loc de munca

Agentii economici din judet au declarat doar 86 de locuri de munca vacante din care trei oferte sunt pentru incadrare pe perioada determinata.