Înapoi la listarea arhivei

07 Iunie 2013 - Un barbat din Panciu a fost gasit decedat intr-o crama

Joi ora 08.50, B. Paraschiva, din orasul Panciu, a sesizat faptul ca sotul sau B. Alexandru, de 50 ani, a plecat cu o seara in urma la crama proprietate de pe raza localitatii si nu a mai revenit.

07 Iunie 2013 - "Zborul", nominalizat la Oscar, ruleaza la Balada

In acest sfarsit de saptamana vor rula filme la Focsani, Marasesti si Odobesti, aduse de caravana Casei de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti.

07 Iunie 2013 - Locuri de munca pentru someri

Optzeci si unu de locuri de munca vacante au la dispozitie, in aceasta perioada, somerii Vrancei. Mai bine de jumatate dintre acestea sunt destinate celor de meserie confectioner, prelucrator in

07 Iunie 2013 - Fostul militar acuzat ca a vrut sa-si omoare tatal, arestat preventiv

Mihai Alexandru Silivastru, fostul militar acuzat de procurori ca a vrut sa-si omoare tatal, a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

07 Iunie 2013 - Pompier implicat intr-un accident pe Bulevardul Republicii

Un angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vrancea a fost implicat ieri intr-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe Bulevardul Republicii si s-a soldat cu ranirea usoara a unei

07 Iunie 2013 - Vointa DEEP SERV - Sporting Roberbian, lupta pentru suprematie la minifotbal

In acest weekend la baza sportiva Energosport (pasarela Odobesti) sunt programate finalele Ligii de minifotbal amator Vrancea, sezon 2012-2013.