Înapoi la listarea arhivei

30 August 2013 - Doi frati din Cosmesti au murit intr-un accident de circulatie langa Doaga

Doi frati de 19, respectiv 21 de ani, din comuna Cosmesti, judetul Galati, si-au pierdut viata joi seara intr-un accident de circulatie produs pe DN 24 Tisita-Cosmesti.

30 August 2013 - Povestea Bisericii Cazaclii, la Zilele Patrimoniului

Primaria Odobesti, in colaborare cu Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din localitate, va organiza in Foyerul Bibliotecii Publice "Ana Georgescu", pentru editia a XXI-a a Zilelor Europene ale

30 August 2013 - "Pete de lumina pe fereastra vietii", volum de poezii lansat de un profesor de matematica

Poetul Marin Moscu, din Ploscuteni, a lansat de curand un nou volum de poezii, intitulat "Pete de lumina pe fereastra vietii".

30 August 2013 - Filme de animatie, comedie si actiune la Balada

In acest sfarsit de saptamana, sunteti invitati la film pe marele ecran, la cinematograful Balada din Focsani. Sambata si duminica, puteti urmari trei filme noi, pentru toate varstele.

30 August 2013 - Scoala "Alexandru Vlahuta" se pregateste sa-si primeasca elevii cu o curte vandalizata

Curtea Scolii "Alexandru Vlahuta" din Focsani pare mai degraba un punct de depozitare a gunoiului decat un spatiu unde se vor recrea elevii peste trei saptamani.

30 August 2013 - Absolventi si someri de varsta medie, uniti de speranta unui loc de munca

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vrancea a organizat ieri, pentru a doua oara in aceasta luna, o mini-bursa a locurilor de munca mai... altfel decat cele cu care ne-am

30 August 2013 - Liviu Jitea si colaboratorii sai au fost trimisi in judecata

Omul de afaceri Liviu Jitea a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, alaturi de 18 colaboratori si una dintre firmele sale, respectiv Trust LF Trade SRL.

30 August 2013 - Precipitatii record la Fitionesti

La Fitionesti a plouat cu galeata de miercuri dimineata pana joi dimineata. In 24 de ore, cantitatea de precipitatii cazuta aici a fost de 60,1 litri pe metru patrat, dupa cum ne-a spus Sergiu

30 August 2013 - Sase partide deschid sezonul in liga de minifotbal amator

Editia a-IV-a a Campionatului de minifotbal pentru amatori Vrancea, sezonul 2013-2014 afiliat Federatiei de minifotbal din Romania, va debuta oficial duminica, 1 septembrie.