Înapoi la listarea arhivei

27 August 2014 - DN 2N si DN 2R, calamitate in 22 de puncte de ploile cazute in acest an

Drumurile nationale DN 2N Dumbraveni - Dumitresti - Jitia si DN 2R Jitia - Vintileasca - Bahnele au fost calamitate in 22 de puncte de ploile cazute in acest an.

27 August 2014 - Sens giratoriu pe E 85, la intrarea in Focsani

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a scos la licitatie proiectarea unui sens giratoriu pe E 85, la intrarea in Focsani dinspre Bucuresti.

27 August 2014 - La numai 17 ani, arestat preventiv pentru patru TALHARII si doua FURTURI

Un adolescent de 17 ani, din comuna Tamboiesti, a fost arestat preventiv aseara, el fiind principalul suspect in cazul a patru infractiuni de talharie si doua infractiuni de furt calificat.

27 August 2014 - Femeie accidentata in timp ce dormea sub o masina

Un accident mai putin obisnuit s-a produs luni, pe o strada din Focsani. O femeie, de 51 de ani, a adormit sub o masina, iar in momentul in care autoturismul s-a pus in miscare, aceasta a fost

27 August 2014 - Numarul de falimente s-a redus in Vrancea cu o treime

Mediul de afaceri vrancean incepe sa isi revina dupa perioada de criza economica, arata statisticile oficiale referitoare la firmele care au intrat in faliment.

27 August 2014 - Locuri libere in invatamantul profesional cu durata de 3 ani

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a publicat lista cu unitatile de invatamant care mai au locuri disponibile pentru invatamantul profesional de stat cu durata de trei ani, in anul scolar 2014-2015.

27 August 2014 - O fetita de 8 ani si-a donat hainutele copiilor din Adapostul Temporar

Rebeca Stoica, o fetita de doar opt anisori, din urbea noastra, a invatat pe viu ce inseamna generozitatea si cata satisfactie sufleteasca ii poate darui aceasta.

27 August 2014 - Copii lasati de parinti in centre, din cauza saraciei

Zeci si zeci de copii ajung anual in institutiile de ocrotire din structura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vrancea.

27 August 2014 - Patru vranceni, diagnosticati cu leptospiroza

Patru vranceni au fost diagnosticati cu leptospiroza, pe parcursul acestei veri, o boala infectioasa grava, caracterizata prin temperatura si colorare icterica a pielii si conjunctivelor.

27 August 2014 - Daniel Gongu, seful DJST-ului, a fost batut noaptea trecuta de patru tineri de etnie roma

Directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Vrancea, Daniel Gongu (foto dreapta), a fost batut dambata dimineata, la orele 4.00, in fata unui local din Focsani. Dupa ce a stat in club cu un

27 August 2014 - 800 de locuri de munca in Spania

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit din partea Firmei Surexport Compania Agraria SL cu sediul in P.I. Mantlagrana s/n 21730 Almonte, Huelva, Spania o oferta de locuri de munca

27 August 2014 - Adversari din Muntenia si Bucovina pentru echipa de handbal

CSM Focsani 2007 va debuta in campionat, in deplasare, la Cimpina