ALDE VRANCEA: Este timpul sa fim lasati sa traim!

   

ALDE nu a votat solicitarea Guvernului PNL pentru instituirea pe tot cuprinsul Romaniei a unei stari de alerta pentru 30 de zile. Nu a votat pentru ca nu putea accepta ca o tara intreaga sa sufere din cauza unor incompetenti care inca mai guverneaza. A unor incapabili care in loc sa faca ce face toata lumea, sa testeze masiv, sa testeze cu cap, sa testeze local, prefera sa stea cu ochii in sondaje electorale.
Nu trebuie sa uitam ca aceasta lege, chiar daca a fost amendata drastic de catre Parlament, tot ramane un lup in blana de oaie, adica miroase prea tare a stare de urgenta camuflata. In conditiile in care sunt extrem de multe judete in care numarul de bolnavi de coronavirus pot fi numarati pe degetele de la o mana, nu vedem care este sensul ca si aceste judete sa fie penalizate.

Insistenta de a bloca intreaga economie in conditiile in care se lauda ca am avut cele mai putine victime din Univers miroase a altceva si nu a grija pentru romani: miroase a dorinta de a-si mai umple pusculitele de partid prin achizitii dubioase, fara licitatie si directionate catre firmele de partid.

Nu a votat pentru ca este inadmisibil ca in conditiile in care romanii asteapta si 16 ore sa intre in tara pe la Nadlac, Guvernul pune in anexa 3 al acestui HG decizia de a inchide 5 puncte de trecere la frontiera cu Ungaria, puncte care ar fi putut sa preia traficul de la frontiera cu tara vecina.

Nu a votat pentru ca este complet inacceptabil ca activitatea cultelor religioase sa fie reglementata de un ordin comun al Ministrului Afacerilor Interne si cel al Sanatatii. In acest proces trebuie implicate exact cele care sunt reglementate. Nu este normal, credinta sa ne fie reglementata prin ordine militare.

Nu a votat pentru ca este timpul sa ne reintoarcem la o minima normalitate. Este timpul ca miile de bolnavi de cancer sa nu mai stea la coada pentru a-si primi tratamentul. Este timpul ca toate spitalele sa fie deschise si pentru alti bolnavi decat cei de COVID-19. Este timpul sa dezghetam economia. Este timpul sa fim lasati sa traim.

Biroul de presa ALDE VRANCEA
Vineri, 22 Mai 2020, ora 00:00
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Protocol de colaborare intre STS si Primaria Focsani
Primaria Focsani va incheia un protocol de colaborare cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale ...
Conducere noua la Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Alexandru Popescu" Focsani
Distribuiti Facebook Twitter Google+ WhatsApp Print Conducere noua la Spitalul Militar din ...
Tanar din Focsani implicat intr-un accident rutier in Tecuci
Un tanar de 18 ani din Focsani a fost implicat intr-un accident rutier, noaptea trecuta, pe o strada ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor