Amenzi in valoare totala de 5900 lei pentru localnicii din Cotesti, Urechesti si Popesti, care vand produse agricole "la sosea"

   

La data de 24.06.2020, in intervalul orar 08.00 - 11.00, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Cotesti au desfasurat o actiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere si combaterii comertului ilicit in sectorul stradal pe D.N. 2 - E 85, pe raza localitatilor Cotesti, Urechesti si Popesti.
Actiunea a avut ca obiectiv principal efectuarea unor verificari punctuale pentru identificarea si sanctionarea faptelor ilegale ce se comit in zona D.N. 2 - E85, cu privire la activitatile economice de valorificare a produselor agricole de catre producatori, dar si celelalte categorii de comercianti. Totodata, actiunea a urmarit impunerea unor masuri de siguranta rutiera, in scopul reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere, in contextul in care, pe D.N. 2 - E85 sunt amplasate tarabe ale comerciantilor in zona de siguranta a drumului, acestea reprezentand un real pericol avand in vedere valorile de trafic ridicate ce se inregistreaza in aceasta perioada.

Cu ocazia activitatilor desfasurate au fost controlate 62 de autovehicule, fiind aplicate 41 de sanctiuni contraventionale, din care: 19 la Legea nr. 145/2014, 1 la Legea nr. 12/1990, 21 la O.U.G. nr. 195/2002. Valoarea totala a sanctiunilor contraventionale aplicate este de 5.900 lei.

Buletin de presa IPJ Vrancea, 25 iunie 2020

Sursa foto: stirileprotv.ro
Duminica, 28 Iunie 2020, ora 00:00
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Alti doi complici ar putea intra in vizorul anchetatorilor in cazul crimei in stil mafiot de la Slobozia Ciorasti
In acest dosar, patru persoane sunt judecata in stare de arest, invinuite de crima si complicitate ...
ULTIMA ORA! FOTO! Accident pe DN 2D, la iesirea din Focsani spre Bolotesti!
Un accident rutier a avut loc in urma cu putin timp pe DN 2D, la iesirea din Focsani spre Bolotesti, ...
Actiune a politistilor vranceni in noaptea de joi spre vineri in parcarile supermarketurilor din Focsani
Politistii vranceni au organizat in noaptea de joi spre vineri, 2 spre 3 iulie 2020, o actiune de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor