Concurs de fotografie lansat de Agentia Nationala Antidrog

   

ZIUA INTERNAEsIONALA IMPOTRIVA CONSUMULUI SI TRAFICULUI ILICIT DE DROGURI - 26 IUNIE 2020
Pentru marcarea, la nivel national, a "Zilei Internationale impotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri - 26 iunie 2020", Agentia Nationala Antidrog (ANA) lanseaza, anul acesta, un concurs de fotografie tematica, subsumat campaniei nationale media de prevenire a consumului noi substante psihoactive "FII LIBER!.

In acest sens, in contextul pandemiei COVID-19, pentru a preveni raspandirea virusului si pentru a respecta masurile de asigurare a distantarii sociale, concursul se va derula in mediul online, respectiv pe retelele de socializare Facebook si Instagram, dupa cum urmeaza:

* Fotografiile vor contine imagini de promovare a alternativelor de viata sanatoasa, sport, natura, activitati alaturi de prieteni si familie, etc. Imaginile vor transmite mesaje pozitive si vor fi realizate special pentru acest eveniment, avand ca element de individualizare, in continutul lor, ca text scris, mesajul "Fii liber".

* Concursul se va desfasura la nivel national, exclusiv pe pagina de Facebook a ANA, cu promovare si pe pagina oficiala de Instagram, incepand de astazi, 26 iunie 2020, pana la data de 27 iulie 2020, ora 10.00, iar jurizarea va avea loc in perioada 28 - 31 iulie 2020.

* In data de 3 august 2020, lista castigatorilor va fi postata pe site-ul ANA (www.ana.gov.ro) si pe paginile de Facebook si Instagram, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa se organizeze evenimentul de premiere. Vor fi premiate cele mai reprezentative trei fotografii, respectiv: premiul I - bicicleta, premiul al II-lea - trotineta si premiul al III-lea - casti wireless, fiind acordate, totodata, si materiale promotionale ale campaniei.

* La finalul concursului se va realiza un colaj cu lucrarile reprezentative, care va fi promovat pe paginile de Facebook ale Agentiei Nationale Antidrog, respectiv, ale Centrelor de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog judetene, dupa obtinerea acordului de utilizare a fotografiilor.

***

Prin derularea campaniei "FII LIBER!", Agentia Nationala Antidrog isi propune informarea, educarea si constientizarea elevilor si studentilor in legatura cu efectele si riscurile consumului de substante noi psihoactive, in vederea neinceperii si/sau evitarii trecerii de la consumul ocazional sau recreational, la consumul regulat la nivelul populatiei generale, precum si crearea unei retele de suport comunitar, formate din cadre didactice, voluntari ANA, parinti si specialisti din cadrul institutiilor publice sau organizatiilor neguvernamentale partenere.

Comunicat de presa CPECA Vrancea, 26 iunie 2020
Luni, 29 Iunie 2020, ora 00:00
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Alti doi complici ar putea intra in vizorul anchetatorilor in cazul crimei in stil mafiot de la Slobozia Ciorasti
In acest dosar, patru persoane sunt judecata in stare de arest, invinuite de crima si complicitate ...
ULTIMA ORA! FOTO! Accident pe DN 2D, la iesirea din Focsani spre Bolotesti!
Un accident rutier a avut loc in urma cu putin timp pe DN 2D, la iesirea din Focsani spre Bolotesti, ...
Actiune a politistilor vranceni in noaptea de joi spre vineri in parcarile supermarketurilor din Focsani
Politistii vranceni au organizat in noaptea de joi spre vineri, 2 spre 3 iulie 2020, o actiune de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor