Cum vor functiona scolile din Vrancea; se reiau cursurile ,,fata in fata" la Colegiul Gh. Asachi din Focsani. Campineanca in scenariul rosu!

Vineri, 30 Octombrie 2020, ora 00:00
26 citiri
Ieri, 29.10.2020, a avut loc o noua sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Vrancea, pentru stabilirea unor masuri in cadrul unitatilor/institutiilor de invatamant in conditii de siguranta epidemiologica pentru prevenirea imbolnavirilor cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul judetului Vrancea, in urma careia au fost au fost adoptate urmaroarele hotarari:

HOTARAREA nr. 152 din 29.10.2020 privind stabilirea unor masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea