Dan Barna: "Iesiti la vot pentru ca Romania sa aiba un tur 2 fara PSD. Cu o prezenta mare putem scapa de PSD si Viorica Dancila"(foto)

Joi, 07 Noiembrie 2019, ora 16:03
117 citiri
Mai sunt 3 zile pana pe 10 noiembrie 2019, ziua in care romanii au sansa sa voteze un candidat la Presedintia Romaniei care poate scapa Romania de PSD. Dan Barna este cel care poate asigura aceasta schimbare pentru Romania. Schimbarea prin votul pentru Alianta USR PLUS.

Dan Barna indeamna romanii sa iasa masiv la vot, pentru ca doar votand putem, fiecare dintre noi, sa devenim responsabili si implicati. Dupa alegerile europarlamentare, cand peste 2 milioane de romani au acordat incredere ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.