Deputatul PSD Angel Tilvar: "In toamna, autoritatile vor culege ce au semanat in aceste luni - cresterea ratei abandonului scolar, cu precadere in mediul rural"

Marti, 12 Mai 2020, ora 00:00
21 citiri
Peste cinci mii de copii vranceni nu au telefoane sau tablete pentru a participa la cursuri in mediul online si nu au acces la educatie, atrage atentia deputatul PSD de Vrancea, Angel Tilvar. Social democratul arata, intr-un comunicat de presa, ca 5.298 de elevi vranceni dintr-un total de 40.159 de elevi din invatamantul primar, gimnazial si liceal nu dispun de asemenea echipamente. Situatia cea mai dificila este in mediul rural unde mai mult de jumatate dintre elevi nu pot invata online pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea