Echipa de robotica "AICitizens" a C.N."Al.I.Cuza" Focsani este la Houston.Participa la etapa mondiala a "First Tech Challenge"

Duminica, 14 Aprilie 2024, ora 05:07
242 citiri
Reamintim ca echipa de robotica a Colegiului National "Al.I.Cuza" Focsani a reusit succes de prestigiu! Astfel echipa de robotica "AICitizens" de la Colegiul National Al.I.Cuza Focsani reprezinta Romania in SUA la Competitia "FIRST Tech Challenge" (n.r. un fel de Campionat Mondial de robotica al elevilor) dupa ce a castigat duminica, 24 martie 2024 finala competitiei nationale "FIRST Tech Challenge Romania" (n.r. in fapt Campionatul National de Robotica al elevilor) desfasurata la Iasi. Prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.