Evenimentele Zilelor Culturii Odobestene se vor desfasura la Sala de lectura a Bibliotecii Publice

   

Iata programul Zilelor Culturii Odobestene, pe zile, ore si evenimente. Pentru a echilibra agenda culturala autumnala am transferat doua lansari de carte spre sfarsitul anului: "Testamentul" lui Teodor Burada il vom lansa pe 1 noiembrie - cand vom avea etapa odobesteana a Targului de carte organizat de Biblioteca Judeteana Vrancea - iar "Nume de locuri din Valea Milcovului" a universitarului Gheorghe Moldoveanu, la inceputul lunii decembrie. Pana atunci va invitam, dragi iubitori de frumos din Orasul Odobesti si localitatile vecine, sa participati la manifestarile pe care vi le propunem incepand cu 13 octombrie. Cu exceptia spectacolului de muzica si a filmului despre suferintele comunitatilor evreiesti, toate evenimentele se vor desfasura la Sala de lectura a Bibliotecii Publice (Casa dr. Georgescu) din strada Libertatii nr. 124, vis-a-vis de Primarie. Intrucat nu toate persoanele utilizeaza sursele electronice de informare, iar presa tiparita aproape a disparut, va rugam, in masura in care acest lucru nu va deranjeaza, sa anuntati cunoscutilor programul Zilelor Culturii Odobestene, program care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Va multumim respectuos!
Dr. Romeo-Valentin Musca

Casa de Cultura Odobesti
Vineri, 11 Octombrie 2019, ora 00:00
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Un medic cu afectiuni grave a murit in agonie, acasa, infectat cu coronavirus. Familia acuza spitalul din Focsani: "Nu a fost considerat o urgenta"
Doctorul Dragos Stanescu a fost seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Urgenta "Sf. ...
ULTIMA ORA! Barbat din Tulnici, accidentat MORTAL dupa ce a intrat cu masina intr-un cap de pod, la iesire din Lepsa
Politistii rutieri au intervenit la un accident rutier sesizat prin apel 112. Accidentul a avut loc ...
VIDEO | Tragedie! A murit in urma unui cumplit accident de circulatie Marius Radoi, jucator al echipei de tenis de masa CSM Focsani 2007
Anuntul privind tragedia apare intr-o postare activata in urma cu cateva minute pe contul de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor