Festivalul Bachus va avea loc in perioada 22-24 octombrie. Daca situatia pandemica o va permite. Si "nu va fi cu mici si bere"

Joi, 16 Septembrie 2021, ora 00:00
34 citiri
Festivalul International al Viei si Vinului Bachus 2021 va avea loc in acest an in perioada 22-24 octombrie daca situatia pandemica va permite organizarea de evenimente. Anuntul a fost facut de presedintele Catalin Toma in cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Judetean Vrancea care a avut loc ieri. Primul punct aflat pe ordinea de zi a vizat rectificarea bugetelor proprii ale Judetului Vrancea pe anul 2021, proiect la care s-a solicitat suplimentarea sumei destinate Festivalului cu 105 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea