Foto | 99 de parohii si 1404 beneficiari din Vrancea au participat la proiectul catehetic "Hristos Se naste, slaviti-L!"

Luni, 16 Ianuarie 2023, ora 08:07
93 citiri
In perioada 14 noiembrie - 25 decembrie 2022, preotii din Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei au derulat in parohii proiectul catehetic Hristos Se naste, slaviti-L!, initiat de Sectorul Invatamant si activitati cu tineretul al Eparhiei.

Activitatile proiectului au fost destinate copiilor, adolescentilor si tinerilor, desfasurandu-se pe parcursul a 6 intalniri, cate una in fiecare saptamana a Postului Nasterii Domnului. Au avut loc dezbateri si alte activitati specifice acestei perioade, pornind ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.