FOTO! "Complicitate criminala"! Aparatura de testare a coronavirusului, cumparata cu bani de la Consiliul Judetean, ascunsa de liberali intr-o magazie a Spitalului Judetean!

Vineri, 08 Mai 2020, ora 00:00
50 citiri
Dragi vranceni,

Directorul interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Focsani, dr. Negoita Malpraxis (PNL), intr-o complicitate criminala cu liberalii din fruntea Prefecturii Vrancea si ai DSP Vrancea, atenteaza la sanatatea medicilor si a dumneavoastra!

Au sosit la Spitalul Judetean de Urgenta "Sfantul Pantelimon" Focsani echipamentele de testare a personalului medical si a contactilor lor, achizitionate cu banii alocati de catre noi, Consiliul Judetean! Desi echipamentele cu o valoare de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea