Foto | O mama cu sase copii din Odobesti, ingheata de frig in casa.Fara un ajutor urgent nu se stie cum vor iesi din aceasta iarna!

Luni, 06 Februarie 2023, ora 08:06
87 citiri
Am cunoscut, inainte de Craciun, o mama cu sase copii, din Odobesti, care abia isi duc traiul de pe o zi pe alta. Mama nu se plange si nici nu cere, de teama sa nu fie judecata de cei care o cunosc, sau nu. In acest moment este si mama si tata, sotul ei fiind plecat dintr-un motiv pe care nu am dorit sa-l aflam, de teama sa nu sufere si mai mult, cand Mos Craciun a trecut pe la ei, inaintea nasterii Domnului nostru Iisus Cristos. De o delicatete rara, aceasta femeie aproape ca nu vorbeste, mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.