,,Imprumuta la domiciliu rezervand on-line", la Biblioteca municipala Adjud

   

Incepand cu data de 18 mai 2020, utilizatorii bibliotecii pot imprumuta la domiciliu publicatii rezervand on-line documente existente la sectiile imprumut pentru copii, respectiv imprumut pentru Tineret-Adulti. Rezervarea documentelor se va face la adresa: cititori@bibliotecaadjud.ro si la nr. de tel. 0237/641300, mentionand numele si prenumele, nr. permis, nr. de telefon si adresa de email. Documentele se vor incarca in contul dumneavoastra si va asteptam zilnic la biblioteca in intervalul orar: 9-17 pentru a le ridica in conditii de siguranta. La ridicarea documentelor solicitate este nevoie de permisul de biblioteca.
Verificarea disponibilitatii documentelor se va face in catalogul on-line al bibliotecii si la nr. de telefon 0237/641300. Preluarea documentelor de biblioteca se va face cu respectarea tuturor normelor impuse de situatia actuala.

Proiectul ,,Biblioteca la tine acasa", editia a XI-a

In cadrul programului ,,Anul lecturii in Vrancea", organizat de Biblioteca Judeteana ,,Duiliu Zamfirescu", Focsani, Biblioteca municipala Adjud va continua proiectul ,,Biblioteca la tine acasa ", editia a XI-a care se adreseaza membrilor comunitatii locale ce nu se pot deplasa la biblioteca.

Incepand cu data de 18 mai 2020 utilizatorii bibliotecii care nu se pot deplasa la biblioteca (persoane cu dizabilitati si persoane de varsta a treia) vor beneficia de imprumut de carte la domiciliu. Documentele se vor livra la domiciliu utilizatorilor bibliotecii, in fiecare zi de joi a saptamanii in urma unei solicitari transmise la adresa: cititori@bibliotecaadjud.ro sau la nr. de telefon 0237/641300. Preluarea - returnarea documentelor de biblioteca se va face cu respectarea tuturor normelor impuse de situatia actuala.

Director, Prof. Tatiana Valea
Joi, 21 Mai 2020, ora 00:00
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Protocol de colaborare intre STS si Primaria Focsani
Primaria Focsani va incheia un protocol de colaborare cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale ...
Conducere noua la Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Alexandru Popescu" Focsani
Distribuiti Facebook Twitter Google+ WhatsApp Print Conducere noua la Spitalul Militar din ...
Tanar din Focsani implicat intr-un accident rutier in Tecuci
Un tanar de 18 ani din Focsani a fost implicat intr-un accident rutier, noaptea trecuta, pe o strada ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor