Infectat cu noul coronavirus, comandantul NAVROM a murit la Spitalul Judetean Focsani

   

Luni, 23 noiembrie, comandantul navelor NAVROM Tulcea a murit la un spital din Focsani, acolo unde a fost transferat de la Tulcea.
Fostul comandant Nicolae Giurgiuvanu a aflat ca este infectat cu noul coronavirus dupa ce a fost la un control de rutina la un spital din Capitala.

Imediat s-a prezentat la unitatea medicala din Tulcea, acolo unde a fost internat in zona pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Initial, s-a simtit bine si le spunea prietenilor: "Am scapat eu de multe altele". Numai ca starea sa s-a inrautatit si urma sa fie transferat la un spital din Bucuresti, numai ca a ajuns la Focsani. Luni a murit, se arata intr-un articol publicat de cotidianul Adevarul.

Comandantul de pe navele Moldova si Banat s-a nascut la Rasnov, insa intre el si mare a fost dragoste la prima vedere. O iubire care a durat peste patru decenii. In anul 1973, a dat examen la Institutul de Marina Militara. In urma cu cativa ani, comandantul a acordat un interviu cotidianului Adevarul. "Nu am dat la cea civila, pentru ca la acea vreme aveam o prietena care nu voia sa fiu mult timp plecat pe mare", isi amintea, la acea vreme comandantul Nicolae Giurgiuvanu, potrivit adevarul.ro. In anul 1990, a plecat din Marina Militara si s-a dedicat celei civile. In tot acest timp, a fost comandant pe vasul Danubius, construit pentru Nicolae Ceausescu, pe Fortuna, nava de comandament, dar si pe un remorcher militar si pe o vedeta blindata. Din 2010, a fost la carma navei Moldova, transportand turisti la si de la Sulina. In ultimii ani, a dus mii de turisti in Delta cu nava Banatul.
Marti, 24 Noiembrie 2020, ora 00:00
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Scrisoarea deschisa a profesorului de geografie Iuliu-Octavian Dragomir de la Colegiul National "Unirea" Focsani
Scrisoare deschisa Se spune ca pentru a distruge fibra unui popor, e suficient sa-l faci sa-si uite ...
Dr. Doru Calistru a fost detasat in Gorj. Veterinarii acuza abuzurile ANSVSA si cer oprirea acestora
Presiunile facute de liberali pentru schimbarea directorului Doru Calistru de la DSVSA Vrancea sunt ...
ULTIMA ORA! A murit Georgiana Onea, tanara sportiva de la Paunesti
Georgiana Onea, tanara de la Paunesti, diagnosticata cu o boala grava, s-a stins din viata noaptea ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor