Locuri de munca pentru someri: 263 in Vrancea, 501 in strainatate

   

Lista locurilor de munca declarate vacante de angajatorii vranceni, si data publicitatii de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vrancea, cuprinde 263 oferte de munca ale angajatorilor din judetul nostru.
Astfel, in aceste zile se pot angaja persoanele calificate ca: agent securitate, agent vanzari, ajutor bucatar, ambalator manual, arhitect, brutar, casier, calcatoreasa lenjerie, confectioner prelucrator in industria textila, dulgher, electrician, fierar betonist, finisor lacuitor lemn, frezor, fgunctionar administrativ, inginer agronom, inginer constructii civile si industriale, inginer mecanic, instalator, instructor auto, ingrijitor animale, ingrijitor copii, izolator termic, lucrator comercial, mecanic intretinere, medic veterinar, operator confectioner industrial, operator introducere prelucrare validare date, operator la fabricarea produselor de panificatie, operator masini unelte comanda numerica, patiser, rectificator universal, sortator universal, sortator deseuri reciclabile, spalator vehicule, strungar, sudor, taietor busteni, tehnician sisteme de securitate, tehnician veterinar, tinichigiu, tehnician sisteme de securitate, tinichigiu auto si zugrav.

Foarte multe locuri de munca (62) sunt destinate muncitorilor necalificatiin industria confectiilor si alte 25, muncitorilor necalificati.

501 oferte de munca in strainatate

Angajatori din tari ale Comunitatii Economice Europene au transmis, prin intermediul Retelei EURES, 501 locuri de munca vacante. Astfel, in Austria se pot angaja persoanele calificate ca: tamplar de ferestre, tamplar - productie mobilier, electrician, stivuitorist, lacatus mecanic in constructii, instalator sanitar si de incalzire, faiantar si operator CNC.

In Danemarca se cauta cite doi horticultori - ingineri agronomi si manageri de ferma precum si trei manageri de productie in timp ce in Franta este nevoie de cate sapte tinichigii auto, vopsitori auto si trei mecanici auto.

Foarte multe locuri vacante sunt in Germania. Angajatori din aceasta tara ofera posturi pentru persoanele de meserie: ajutor la curatenie, receptioner, manager receptie, bucatar, camerista, demichef de rang, commis de rang, operator excavator, zidar, electrician, receptioner SPA, junior sous chef, parchetar, lacatus, ingrijitor persoane varstnice in azil, chef de partie, tamplar, instalator instalatii sanitare, de incalzire si gaz, chef de rang, ajutor electrician,pictor-decorator, fierar-betonist, bufetier, sudor MAG, manipulant marfuri, operator stivuitor, preparator de inghetata, mecanic de proces - productie muluri, mecanic de proces, instalator tevi apa si gaz, electrician, receptioner, personal in domeniul gastronomiei de sistem si conductor tren marfar (pentru distante lungi).

Locuri de munca in Malta, Anglia, Norvegia, Olanda, Polonia, Suedia, Slovacia, Slovenia

Alte locuri de munca vacante sunt in Malta, si anume pentru cei de meserie tehnician frigorific, sudor, instalator, tehnician de ridicare, tehnician HVAC, electrician, producator si instalator din aluminiu si dealer de Cazino.

In Marea Britanie se pot angaja 30 de lucratori in agricultura - cules ciuperci, iar in Norvegia sunt vacante posturi pentru: electrician cu certificat DSB, mecanic auto, vopsitor auto, tinichigiu auto, farmacist si medic stomatolog.

In Olanda este nevoie de 45 lucratori in productia de alimente, 50 procesori bulbi de flori, 10 instalatori sanitari, de incalzire si aparate de aer conditionat, 12 lucratori in sera de flori precum si lucratori in pepiniera de pomi si arbusti, sortatori ambalatori si culegaptori conopida si brocoli.

In Polonia sunt disponibile 30 de posturi pentru specialisti relatii clienti, dar si locuri pentru un marinar ape interioare si lucratori in productie, montatori de acoperiri de geamuri interioare si exterioare.

In Slovacia se pot angaja 12 sticlari, in Slovenia un programator iar in Suedia, mecanici auto si vopsitori auto.

Informatii suplimentare cu privire la locurile de munca vacante se pot afla accesand urmatoarele site-uri: www.eures.anofm.ro; www.eures.europa.eu; www.muncainue.ro; www.anofm.ro.

FACEBOOK: AJOFM VRANCEA
Vineri, 11 Octombrie 2019, ora 00:00
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Un medic cu afectiuni grave a murit in agonie, acasa, infectat cu coronavirus. Familia acuza spitalul din Focsani: "Nu a fost considerat o urgenta"
Doctorul Dragos Stanescu a fost seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Urgenta "Sf. ...
ULTIMA ORA! Barbat din Tulnici, accidentat MORTAL dupa ce a intrat cu masina intr-un cap de pod, la iesire din Lepsa
Politistii rutieri au intervenit la un accident rutier sesizat prin apel 112. Accidentul a avut loc ...
VIDEO | Tragedie! A murit in urma unui cumplit accident de circulatie Marius Radoi, jucator al echipei de tenis de masa CSM Focsani 2007
Anuntul privind tragedia apare intr-o postare activata in urma cu cateva minute pe contul de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor