Marian Oprisan: Nu am niciun amestec in derularea procedurii de concesiune pentru construirea centrului de oncologie/radiologie!

Vineri, 22 Mai 2020, ora 00:00
30 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, nu are niciun amestec in derularea procedurii de concesiune sau inscrierea ofertelor la licitatia publica, privind concesionarea terenului pentru construirea Centrului de oncologie/radiologie. Administratia judeteana face aceeasta precizare, intr-un comunicat de presa, pentru ca "de cateva zile, opinia publica a fost supusa unor intoxicari venite din partea unor pseudojurnalisti care nu fac altceva decat sa caute nereguli acolo unde nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea