Muncitorii srilankezi concediati de la fabrica Sorinei Placinta fac volane la Oradea. Patron: "Le vom asigura scolarizarea si formarea profesionala"

Sursa: Adevarul
Vineri, 19 Iunie 2020, ora 13:00
29 citiri
Muncitorii din Sri Lanka, concediati, in timpul pandemiei, de la fabrica de confectii din Focsani a fostului ministru Sorina Placinta au ajuns la Oradea prin intermediul Crucii Rosii Vrancea. Cei 23 de ceateni srilankezi au fost angajati de o compania oradeana Valtryp, foarte bine cunoscuta in lume, care fabrica volane pentru cei mai importanti producatori de autoturisme.
Patronul firmei, care s-a implicat si in timpul pandemiei pentru ajutorarea cu echipamente sanitare a personalului medical ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.