O noua promisiune pentru drumul care leaga doua zone turistice. Dupa Marian Oprisan, ministrul Ion Stefan spune si el ca drumul inchis "va deveni istorie"

Sursa: Adevarul
Vineri, 22 Mai 2020, ora 14:43
36 citiri
Drumul a devenit impracticabil dupa 1990, cand a si fost abandonat total de administratori si ar urma sa coste peste 20 milioane de euro. Proiectul de reabilitare si modernizare a drumului DN 2 L, care face legatura dintre zonele turistice Soveja si Lepsa, iese din nou din sertare, acolo unde s-a aflat cel putin in ultimii zece ani.
De data aceasta, noutatea este ca Ministerul Transporturilor a avizat proiectul tehnic, informatie furnizata de Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, pe pagina sa de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.