Oprisan l-a dat in judecata pe jurnalistul Sebastian Oancea si-i cere daune de 200.000 de lei. Seful PSD a revenit la obiceiurile din perioada 2002 - 2006, cand incerca sa intimideze jurnalistii.

Marti, 17 Mai 2016, ora 10:02
542 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, l-a dat in judecata pe Sebastian Oancea, redactor sef la Gherila de Vrancea si colaborator la www.justitiecurata.ro, solicitandu-i daune morale de 200.000 de lei.

Practic, desi nu a castigat vreodata vreun proces contra unui ziar/ziarist (conform informatiilor de pe portalul instantelor vrancene), Oprisan revine la practicile de care era acuzat in perioada 2002 - 2006, cand jurnalistii de la Ziarul de Vrancea l-au aratat cu degetul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.